Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Sneiders janvārī noteikti nepievienosies PSG"

Agris Suveizda

Ančeloti: "Sneiders janvārī noteikti nepievienosies PSG"
Karlo Ančeloti
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola kluba PSG galvenais treneris Karlo Ančeloti preses konferencē noliedza pēdējās dienās izskanējušās baumas, ka janvārī komandu pastiprinās Milānas "Inter" pussargs Veslijs Sneiders. Ančeloti sacīja, ka vienīgais PSG papildinājums būs brazīlietis Lukašs Moura.

Nedēļas nogalē Itālijas presē parādījās baumas, ka PSG jau ir praktiski vienojies ar Vesliju Sneideru, kurš joprojām nevēlas pagarināt līgumu ar Milānas "Inter". Tomēr Francijas kluba galvenais treneris Karlo Ančeloti šīs runas kategoriski noliedza: "PSG [janvāra] pāreju periods ir ļoti skaidrs. Vienīgais papildinājums būs Lukašs Moura, neviena cita nebūs. Sneiders var spēlēt klubos visā pasaulē. Bet tas nenozīmē, ka viņš pievienosies mums un ka esam ar viņu diskutējuši. Viņš nenāks [pie mums], tas ir skaidrs." Itālietis arī noliedza baumas par to, ka viņš pēc sezonas varētu no Žuzē Mourinju pārņemt Madrides "Real". "Es Madridē? Kurš gan negribētu trenēt "Real"? Bet es ticu PSG un noteikti palikšu te," sacīja Ančeloti.

Jau vēstījām, ka Milānas "Inter" ir uzstādījis Sneideram ultimātu - kamēr netiks parakstīts jaunais līgums, nīderlandietis laukumā neatgriezīsies. Sneidera pašreizējais līgums ir spēkā līdz 2015.gada vidum, bet "Inter" pieprasa, lai Sneiders to pagarinātu vēl uz gadu - turklāt nemainot līguma vērtību, tādējādi piekrītot algas samazinājumam. Pašreiz Sneidera tīrā gada alga ir seši miljoni eiro, līdz ar to viņš ir vislabāk apmaksātais "Inter" futbolists. Pats Veslijs joprojām kategoriski atsakās piekrist jaunā līguma parakstīšanai, tādēļ nav izslēgts, ka Sneiders janvārī tiks pārdots. Vēl starp potenciālajiem pircējiem tika minēts Mahačkalas "Anzhi".

Jāatzīmē, ka Ančeloti preses konferencē piebilda, ka janvārī daži spēlētāji varētu doties prom. Visticamāk, tie varētu būt aizsargi Djego Lugano un Siaka Tjenē, kuri nespēj izturēt konkurenci par vietu sastāvā. Nav izslēgta arī Nenes aiziešana - PSG viņu nevēloties pārdot, taču, ja Nene gribēs iet prom, tad šķēršļi, visticamāk, netiks likti. Nenem pēc sezonas beigām beigsies līgums ar PSG, un par 31 gadu veco brazīlieti liela interese esot dzimtenē. Jau pieminētais Lukašs Moura pārstāv Brazīlijas klubu "Sao Paulo", un par 20 gadus vecā pussarga darījumu PSG vienojās jau vasarā - tiek lēsts, ka Moura izmaksāšot vismaz 40 miljonus eiro.

PSG sezonas pirmā puse nav izdevusies pārāk spoža. Francijas čempionātā galvaspilsētas klubs 16 spēlēs izcīnījis 29 punktus, kas turnīra tabulā dod otro vietu. Šovakar PSG viesosies Valansjēnā, savukārt svētdien gaidāma pirmā apļa centrālā spēle - PSG savā laukumā uzņems līderi Lionas "Olympique", kurai pagaidām ir par pieciem punktiem vairāk. Pēc nesenā zaudējuma Nicā (1:2) Ančeloti solīja kardinālas pārmaiņas, un tās pagaidām devušas rezultātu - Ančeloti pārgāja uz formāciju 4-4-2, kas nesa uzvaru pret "Porto" (2:1) un "Evian" (4:0).

Izmantotie resursi:
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-11 20:36, pirms 12 gadiem
Celtics-Fan rakstīja: lai PSG necer un sneideru LOPI tādi FORZA INTER
tikai Inter ir lauķu bars, ka nelaiž Vesliju spēlēt. ietiepīgie maitas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-12 01:03, pirms 12 gadiem
Sakon rakstīja: PSG dabuus vinju - lai gan cereju ka pievienosies kadam bundesliigas klubam!
es gan vairāk liktu uz MU

     [+] [-]

, 2012-12-12 01:06, pirms 12 gadiem
Lugano atļauj aiziet,vienmēr paticis šis aizsargs,ja par normālu samaksu (gandrīz par brīvu),būtu labs back up Barcai,kam vajag centra aizsargu drošībai