Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasam devītā vieta MXGP posma kvalifikācijā Spānijā

Agris Suveizda

Jonasam devītā vieta MXGP posma kvalifikācijā Spānijā
Pauls Jonass. Foto: @fullspectrum.media

LETA. Latvijas motosportists Pauls Jonass sestdien Spānijā pasaules motokrosa čempionāta Galisijas "Grand Prix" kvalifikācijā sasniedza devīto ātrāko laiku MXGP klases sacensībās.

"Standing Construct Honda" braucējs Jonass pirmajos piecos apļos atradās astotajā vietā, taču pēc tam viņu apsteidza itālis Matija Gvadanjīni, kuram finišā Latvijas sportists piekāpās 7,09 sekundes.

Kvalifikācijas pirmo vietu ieņēma spānis Horhe Prado, kurš tikai par nepilnu sekundi apsteidza slovēni Timu Gajseru, bet labāko trijnieku noslēdza Nīderlandes pārstāvis Džefrijs Herlingss, piekāpjoties pirmās vietas ieguvēja 7,46 sekundes. Jonass no Prado atpalika 43,118 sekundes.

Galisijas "Grand Prix" sacensību braucieni notiks svētdien. Pasaules čempionāta kopvērtējumā līderis ar 261 punktu ir Gajsers, otro vietu ar 248 punktiem ieņem Prado, tālāk ar 227 punktiem ir francūzis Romēns Fevrs, ceturtais ar 206 punktiem ir Herlingss, bet piektajā vietā ar 194 punktiem atrodas Jonass.

Iepriekšējā sezonā kopvērtējumā uzvarēja spānis Horhe Prado, aiz sevis atstājot francūzi Romēnu Fevru un šveicieti Džeremiju Zēveru, bet Jonass ar vairākiem savainojumiem ierindojās 19. vietā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-05-12 09:58, pirms 3 nedēļām
Brauciena laikus jau gŕūti ielikt, ja reiz raksts iemests.
Un par 125cc ar ne vārda
1br 6v ozoliņam