Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Milan" pussargs Benasers traumas dēļ šosezon laukumā neatgriezīsies

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Milan" pussargs Benasers traumas dēļ šosezon laukumā neatgriezīsies
Išmaels Benasers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

LETA--AFP. ''Milan'' alžīriešu pussargam Ismaelam Benaserm pēc UEFA Čempionu līgas mačā gūtās traumas tiks veikta operācija, kas liegs atgriezties laukumā atlikušajā sezonas daļā.

Trešdien "Milan" pirmajā Čempionu līgas pusfināla spēlē ar 0:2 piekāpās Milānas "Inter" vienībai. Benasers, kurš devās laukumā pamatsastāvā, šajā mačā guva savainojumu un tika nomainīts jau 17.minūtē.

"Milan" aģentūrai AFP apstiprināja, ka futbolistam tiks veikta labā ceļgala skrimšļa operācija, liedzot viņam doties laukumā atlikušajās šīs sezonas spēlēs, taču neatklāja, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai Benasers varētu atgriezties ierindā.

Čempionu līgas pusfināla atbildes mačs paredzēts 16.maijā.

Savukārt Itālijas A sērijā pēc 34 spēļu kārtām "Milan" ar 61 punktu ierindojas piektajā pozīcijā un turpina cīņu par iespēju arī nākamsezon spēlēt Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
LETA