Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kobss ar 20+6+9 palīdz "Skyliners" uzvarēt "EuroChallenge" ceturtdaļfināla 1. spēlē

Kobss ar  20+6+9 palīdz "Skyliners" uzvarēt "EuroChallenge" ceturtdaļfināla 1. spēlē
Džastins Kobss
Foto: Tims Dannenbergs

FIBA Izaicinājuma kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles. Sērijā līdz divām uzvarām panākumus šovakar svinēja rumāņu "Energia", turku "Medical Park", vācu "Skyliners" un franču "Nanterre".

Rumānijas klubs "Energia" savā Izaicinājuma kausa debijas sezonā aizcīnījās līdz pat izslēgšanas spēlēm. Ceturtdaļfināla pirmajā kārtā rumāņu (tādi gan tur ir tikai trīs) komanda ar 84:60 sakāva Francijas vienību "Le Mans". Pēc pirmā puslaika rezultāts bija vēl nepatīkamāks viesiem no Francijas – 56:19 Rumānijas kluba labā. Uzvarētāju rindās ar 23 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām labākais bija serbu uzbrucējs Nemanja Miloševičs.

Citās spēlēs zaudējumus piedzīvoja Krievijas klubi. "Enisey" viesos ar 74:77 piekāpās vācu "Skyliners", kura rindās ar 20 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un deviņām piespēlēm labākais bija kādreizējais VEF aizsargs Džastins Kobss. Tikmēr Saratovas "Avtodor" viesos ar 88:94 zaudēja Turcijas klubam "Medical Park".

Ceturtajā pārī pie pirmās uzvaras tika Francijas klubs "Nanterre", kas savā laukumā ar 80:68 uzvarēja itāļu "Enel Basket". Otrās spēles notiks 12.-13. martā, bet trešie mači – ja tādi būs nepieciešami – tiks izspēlēti pēc nedēļas.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

     [+] [-]

, 2015-03-11 00:36, pirms 9 gadiem
Speletajs ko VEFs vairs nevares atlauties,bet nesen vel pashuva! Bet nu labi,nevareja jau zinat!

  +3 [+] [-]

, 2015-03-11 07:59, pirms 9 gadiem
busix rakstīja: Speletajs ko VEFs vairs nevares atlauties,bet nesen vel pashuva! Bet nu labi,nevareja jau zinat!
Domāju, ka Loverijs ir tā paša līmeņa spēlētājs, iespējams pat atlētiskāks