Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ: Šodienas "Latgales" un "SMScredit.lv" cīņa tiešraidē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

LAČ: Šodienas "Latgales" un "SMScredit.lv" cīņa tiešraidē
Deniss Martjušovs centīsies iemest pēc iespējas vairāk
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā šodien paredzēta viena spēle, pie tam to tiešraidē varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com. "Latgale" centīsies apturēt septiņu zaudējumu sēriju mājas mačā pret "SMScredit.lv". Sākums plkst. 19:00.

Vienībām tā būs tikai otrā savstarpējā spēle šosezon, neskatoties uz to, ka jau aizvadītas teju 3/4 regulārā turnīra spēļu. Pirmajā tikšanās reizē ar 4:1 pārāki bija kredīta devēji, kuri būs diezgan izteikti favorīti arī šoreiz. "Latgalei" pie punktiem nav izdevies tikt jau vairāk nekā mēnesi, šajā laikā piedzīvojot septiņas neveiksmes pēc kārtas. Galvenais pluss varētu būt sava ledus priekšrocība, taču skatītāju ar katru reizi uz hokeju nāk arvien mazāk, tā ka uz līdzjutēju atbalstu var arī īpaši necerēt.

"SMScredit.lv" pretī var likt astoņas uzvaras pēdējās deviņās spēlēs. Šajā laikā zaudēts tikai "Ozolniekiem/Monarch", toties "Rīga/LSPA" tika sagrauta ar 21:1. Jurija Kļujevska un Andreja Maslovska diriģētā vienība turnīra tabulā turpina cīnīties par otro vietu, kas būs papildus stimuls uzvarēt Daugavpilī. Pēdējā mačā pret "Junioru" Kļujevskis guva četrus vārtus, bet Oļegs Sorokins atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Spēles sākums plkst. 19:00. Maču tiešraidē varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com, bet ieraksts plkst. 22:00 Sportacentrs.com TV!