Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Latgale" Sportacentrs.com tiešraidē centīsies pārtraukt 9 zaudēto spēļu sēriju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Latgale" Sportacentrs.com tiešraidē centīsies pārtraukt 9 zaudēto spēļu sēriju
"Latgales" aizsargs Jānis Lazdāns
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šovakar gaidāms ļoti karsts Latvijas Atklātā hokeja čempionāta vakariņš, jo tiks aizvadītas uzreiz piecas spēles, pie tam vienu no tām varēsiet vērot tiešraidē Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV.

Par centrālo šodienas spēli droši var saukt "JLSS/Zemgale" un "SMScredit.lv" vienību spēkošanos. Uz doto brīdi zemgalieši turnīra tabulā ieņem otro vietu, taču piektās vietas ieguvēju apsteidz tikai par trīs(!) punktiem. Starp šiem klubiem ir arī "SMScredit.lv". Kreditoriem un arī "Liepājas Metalurgam 2" ar "Junioru" gan ir pamatīga priekšrocība - šīs komandas aizvadījušas par trīs mačiem mazāk salīdzinājumā ar zemgaliešiem.

Mūsu portāla uzmanība šoreiz gan tiks pievērsta spēlei Daugavpilī, kur deviņu zaudējumu sēriju mēģinās pārtraukt vietējā "Latgale". Tiek paredzēts, ka uz maču varētu ierasties ap 500 skatītājiem, kuru atbalsts varētu ļoti noderēt pret turnīra tabulas sekotājiem leišu "Energija-Orakulas". Turnīra tabulā astotās un devītās vietas īpašnieces šķir četri punkti, bet par labu mūsu dienvidu kaimiņiem runā aizvadīto spēļu skaits - 22 pret 26. Ja "Latgale" šovakar neuzvarēs, situācija tabulā kļūs pavisam drūma...

Pēdējās spēlēs daugavpiliešu sniegums sācis uzlaboties, pie tam vārtos atgriezies Iļja Lobačovs. Diemžēl klubs vairs nevar rēķināties ar vienu no saviem labākajiem uzbrucējiem Antonu Kuzņecovu, kura iztrūkums ir ļoti jūtams. Šovakar translācijas sākums plkst. 19:00. Spēlei varēsiet sekot līdzi arī Sportacentrs.com TV.

LAČ, 18. janvāris

LaiksSpēle
18:00Juniors - Rīga 95
18:30JLSS/Zemgale - SMScredit.lv
18:30Liepājas Metalurgs-2 - Rīga/Prizma
18:30Rīga/LSPA - Ozolnieki/Monarch
19:00Latgale - Energija-Orakulas

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija