Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Monarhi" apspēlē "Rīga 95", Durdinam 1+3

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Monarhi" apspēlē "Rīga 95", Durdinam 1+3
Sergejs Durdins
Foto: metallurg.zhlobin.by

Latvijas hokeja Virslīgas regulārā turnīra uzvarētāja "Ozolnieki-Monarch" piektdienas vakarā ar 5:2 uzvaru pret "Rīga 95" noslēguši savu priekšpēdējo spēli.

Čempionāta līderi līdz 36. minūtei bija izvirzījušies vadībā ar 4:0, bet pēc tam ielaida divus vārtus. Tuvāk pretiniece gan netika pielaista, bet 58. minūtē Mihails Bogdanovs uzstādīja gala rezultātu – 5:2.

Lielisks mačs Sergejam Durdinam, kurš guva vienus vārtus, bet vēl trīs reizes ar rezultatīvām piespēlēm palīdzēja izcelties partneriem.

"Ozolnieki-Monarch" hokejisti 35 spēlēs sakrājuši 88 punktus. Regulāro sezonu "monarhi" noslēgs svētdien, 11. martā, "inbox.lv" hallē pret Elektrēnu "Energija".

"Rīga 95" 34 spēlēs tikusi pie 40 punktiem, saglabājot izredzes finišēt sešiniekā, kas ļaus piedalīties "play off" mačos. "Rīga 95" atrodas 7. vietā, bet vietu augstāk esošajai "Rīga/Prizma" par trim punktiem un vienu spēli vairāk.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-09 21:49, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: LAČ ir talantīgi spēlētāji,kurus neņem izlasē ...Durdins tak ir labāks par Dīķi
Un kurā izlasē viņu neņem? Ja lielajā uz PČ, tad ne Dīķim, ne Durdinam tur nekas nespīd... A tādos Eiro Hokī ne jau Durdinu jāpārbauda kāds viņš ir perspektīvs talants

     [+] [-]

, 2012-03-09 21:51, pirms 12 gadiem
Durdins noteikti sapņo kā tikt izlasē, lai uzspēlētu eurokausos! ha ha
Domāju, ka viņš šobrīd vienkārši uzspēlē prieka pēc un mīlēstības pret hokeju!

     [+] [-]

, 2012-03-09 22:44, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: LAČ ir talantīgi spēlētāji,kurus neņem izlasē ...Durdins tak ir labāks par Dīķi
Vēl jau tāds "sīkums", ka Dīķis ir aizsargs, bet Durdins pēdējās sezonas LAČ spēlē uzbrucēja pozīcijā (lai gan vēsturiski arī ir aizsargs)