Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" līdz decembrim paliek bez Diasa, bet nebūs nepieciešama operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" līdz decembrim paliek bez Diasa, bet nebūs nepieciešama operācija
Luiss Diass. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" svētdien viesos ar 2:3 piekāpās līderei "Arsenal", kā arī savainojumu dēļ zaudēja Trentu Aleksandru-Ārnoldu un Luisu Diasu. Kolumbietis tuvākā pusotra mēneša laikā laukumā neatgriezīsies.

Malējais uzbrucējs Luiss Diass cieta pirmā puslaika beigās un tika nomainīts 42. minūtē. Stadionu viņš pameta uz kruķiem un ar ceļgala ortozi, taču pārbaudēs noskaidrojies, ka nebūs nepieciešama operācija.

Kolumbietis izlaidīs nākamās desmit spēles un nepagūs atgriezties laukumā pirms Pasaules kausa pārtraukuma. Taču sagaidāms, ka viņš varēs piedalīties nometnē, ko "Liverpool" rīkos Dubaijā, lai komanda būtu gatava pēc ilgās pauzes.

Pagaidām nav zināms, cik nopietni cietusi labās malas aizsarga Trenta Aleksandra-Ārnolda potīte. Viņš trešdien nepiedalīsies Čempionu līgas izbraukuma spēlē pret Glāzgovas "Rangers", un visdrīzāk Jirgenam Klopam nāksies meklēt aizstājēju arī uz svētdienas dueli pret "Manchester City".

Izmantotie resursi:
https://www.thetimes.co.uk/article/...

     [+] [-]

, 2022-10-11 01:02, pirms 2 gadiem
..tajās spēlēs, kurās nekas nepadevās vai komanda izskatījās nemotivēta, Diass bija vienīgais (vai retais), kurš cīnījās. tā kā noteikti pietrūks viņa degsme.