Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vanvlīts: "Pauels izglāba "Raptors" sezonu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vanvlīts: "Pauels izglāba "Raptors" sezonu"
Normens Pauels un Kemba Vokers. Foto: EPA/Scanpix

Toronto "Raptors" basketbolisti divu pagarinājumu trillerī uzvarēja Bostonas "Celtics", panākot neizšķirtu Austrumu konferences pusfinālā 3-3. NBA čempiones spēlētāji pēc uzvaras slavēja Normena Pauela veikumu.

“Tas bija izcili,” emocionālā sarunā ar žurnālistiem teica “Raptors” saspēles vadītājs Kails Laurijs. “Paldies, Norm. Tas bija sasodīti neticami. Johaidī. Tas bija forši. Mums vajadzēja tādu spēles iznākumu.”

Laurijs 11,7 sekundes pirms otrā pagarinājuma beigām iemeta tālmetienu, panākot Toronto četru punktu pārsvaru. “Celtics” atbildēja ar Džeisona Teituma trīspunktu metienu, tādēļ Pauela izpildītajiem brīvmetieniem piecas sekundes pirms beigām izrādījās izšķiroša nozīme – 125:122.

“Domāju, ka visi gaidīja garu sēriju,” teica “Raptors” aizsargs Freds Vanvlīts. “Manuprāt, pirmajās divās spēlēs mēs īsti neatbildām cerībām. Spējām nokļūt atpakaļ pozīcijā, lai dāvātu iespēju septītajā spēlē cīnīties par iekļūšanu Austrumu konferences finālā. Iespēja ir viss, ko mums vajag.”

Pauels varēja pielikt cīņai punktu jau pirmajā pagarinājumā. Viņš netrāpīja trīspunktu metienu, taču lieliski nospēlēja otrajā pagarinājumā. Pauels guva 10 punktus, nobloķēja Daniela Taisa metienu, 83 sekundes pirms beigām ar tālmetienu izlīdzināja rezultātu un pievienoja pārķertu bumbu, kura 38,7 sekundes pirms finālsvilpes ļāva Toronto panākt četru punktu pārsvaru.

“Viņš mūs izglāba. Viņš izglāba mūsu sezonu,” teica Vanvlīts. “Tā tagad ir viņa firmas zīme. Nekad nezini, kad tas notiks, taču kādā “play-off” brīdī tam bija jānotiek. Protams, Kails (Laurijs) bija uzticams visu vakaru, taču Norms deva tiešām vajadzīgo grūdienu.”

“Domāju, ka šajā sērijā uzvarētās spēlēs parādīja, ka mums jākoncentrējas visas 48 minūtes,” teica Pauels. “Jāiztiek bez atslābuma brīžiem aizsardzībā un uzbrukumā. Neatkarīgi no kļūdām, nesaprašanās un spēles plāna, turpināt cīnīties un palīdzēt viens otram.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-09-10 22:03, pirms 4 gadiem
Forša komandas reakcija, bet ne jau viņš viens! Kas tik beigās nesalika tos klačus

     [+] [-]

, 2020-09-11 09:19, pirms 4 gadiem
Ja free throw = brīvmetiens, tad jump shot = lēcienmetiens?

Tak beidziet kropļot valodu. Tas ir soda metiens.