Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" spēlētājam draud sods par neatļautas viešņas ieaicināšanu viesnīcas numuriņā

Rolands Eliņš

"Rockets" spēlētājam draud sods par neatļautas viešņas ieaicināšanu viesnīcas numuriņā
Denuels Hauss. Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Hjūstonas „Rockets” spēlētājs Denuels Hauss varētu nepiedalīties sērijas pret „Lakers” turpinājumā, jo pārkāpis NBA burbuļa noteikumus, vēsta „Yahoo Sports” un citi Ziemeļamerikas sporta mediji.

Līgas pārstāvji ir sākuši disciplinārās lietas izmeklēšanu, kas vērsta pret „Rockets” spēlētāju Denuelu Hausu. Viņš izlaida iepriekšējo spēli pret „Lakers”, kas oficiāli tika pamatots ar „personīgiem iemesliem”. Hauss savu pārkāpumu neatzīst un cer uz sev pozitīvu lēmumu.

Kā ziņo „Yahoo Sports”, Hausa iespējamais pārkāpums ir nonākšana kontaktā ar personu, ar kuru tas nav paredzēts, proti, viņš esot pieļāvis, ka viņa viesnīcas numuriņā ierodas sieviete no Covid-19 testēšanas darbinieku vidus. Sagaidāms, ka līgas lēmums tiks sagaidīts pirms šonakt paredzētās spēles pret „Lakers”.

Hausam piemērojamais sods būtu desmit dienu karantīna, kas nozīmētu, ka viņam otrās kārtas sērijā pret „Lakers” vairs nebūtu iespējas piedalīties. Līdzīgos gadījumos iepriekš NBA nav vairījusies no piespiedu karantīnas piemērošanas, tiesa, tas bija vēl regulārās sezonas noslēgumā.

„Yahoo” vēsta, ka pārējās komandas, kas vēl palikušas burbulī, rūpīgi seko līdzi notikumu attīstībai Hausa sakarā un tam, vai tiks piemērots sods.

27 gadus vecais Hauss ir „Rockets” rotācijas spēlētājs un sniedzis rezultatīvu pienesumu komandai. Vidēji spēlē šajās izslēgšanas spēlēs viņš guvis 11.4 punktus un savācis 5.8 atlēkušās bumbas, nospēlējot 31 minūti vidēji mačā.

Sērijā ar 2-1 pagaidām vadībā "Lakers".

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/sources-le...

     [+] [-]

, 2020-09-10 17:29, pirms 4 gadiem
nauda ta nauda, bet vai tad tiešām ar tādu kāda gribētu gulēt? 😒

     [+] [-]

, 2020-09-10 17:35, pirms 4 gadiem
Šitam ir vēl kur mācīties..NFL Seahawks komandas rukijs mēģināja ievest meiču komandas viesnīcā kamēr viņai bija virsū pilnā forma
Beigās izmeta no komandas

     [+] [-]

, 2020-09-10 18:07, pirms 4 gadiem
Golddigeres jau par Covid testētājām uzmetušās))