Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Arsenal'' pagarinās līgumu ar vadošo centra aizsargu Salibā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Arsenal'' pagarinās līgumu ar vadošo centra aizsargu Salibā
Viljams Salibā. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas mediji un itāļu futbola transfēru pārzinātājs Fabricio Romāno ziņo, ka Anglijas Premjerlīgas vicečempione Londonas ''Arsenal'' pagarinās līgumu ar komandas vadošo centra aizsargu Viljamu Salibā.

22 gadus vecais francūzis ir dzimtās Bondī, ''Montfermeil'' un Sentetjēnas klubu akadēmiju audzēknis. Tieši ''Saint-Etienne'' Salibā sāka profesionālo karjeru un 2019. gadā par 12 miljonus vērtu transfēru pārcēlās uz Londonas ''Arsenal''. Pirmajās trīs sezonās kā lielgabalniekam centra aizsargs tika izīrēts uz dzimtenes klubiem ''Saint-Etienne'', ''Nice'' un Marseļas ''Olympique''.

Aizvadītajā sezonā francūzis ielauzās ''Arsenal'' rotācijā, kļūstot par pamatsastāva centra aizsargu. Salibā piedalījās 27 Premjerlīgas spēlēs un izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli. Marta vidū Francijas futbolists iedzīvojās savainojumā, kā rezultātā laukumā vairs sezonas ietvaros neatgriezās.

Tuvākajā laikā Salibā pārstāvji un ''Arsenal'' vadība vienosies par jaunu līgumu līdz 2027. gada sezonas beigām, ziņo angļu mediji.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...