Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

papildināts Terijs: "Jau teicu, kas notiks, ja iemetīsim 100 punktus"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Terijs: "Jau teicu, kas notiks, ja iemetīsim 100 punktus"
Riks Kārlails
Foto: AFP/Scanpix

Dalasas „Mavericks” aizsargs Džeisons Terijs pēc aizvadītajā naktī izcīnītās uzvaras pret Maiami „Heat” atzina, ka juties lieliski un atrašanās ritmā ļāvusi viņam nospēlēt teicami, sekmējot savas komandas izvirzīšanos vadībā finālsērijā.

„Trāpījām vairāk metienu. Ļoti labi nostrādājām aizsardzībā, tas sekmēja uzbrukumu. Čikāga, šķiet, pret Maiami pirmajā spēlē iemeta 100 punktus. Tā bija vienīgā reize un nekad nevar zināt, kad atkal būs tāda spēle, kurā būs tik labs uzbrukums. Mums jāparūpējas par to, lai aizsardzība būtu stabila arī nākamajā spēlē. Viņiem ir lieliski spēlētāji, kuri uz mums izdara milzīgu spiedienu,” pēc uzvaras piektajā spēlē teica „Mavericks” galvenais treneris Riks Kārlails.

Dalasas treneris teica atzinīgus vārdus par Džeisonu Teriju: „Viņš visu „play off” laiku spēlējis lielisku, daudzpusīgu basketbolu. Ja tev komandā ir tik fantastisks spēlētājs kā Dirks Novickis, jāatrod otrais labākais punktu guvējs. Terijs ir lielisks metējs un arī daudzpusīgs spēlētājs. Viņam ir saspēles vadītāja pieredze. Tagad, izslēgšanas spēlēs, Terijam ir pievērsta pastiprināta uzmanība no pretinieku aizsargiem, tāpēc viņam jāspēj veidot uzbrukumu citiem komandas biedriem. Piespēle Džeisona Kidam pirms tālmetiena bija mežonīga saspēle. Pēdējā ceturtdaļā Terijs bija sensacionāls.”

„Heat” galvenais treneris Eriks Spolstra: „Šī ir mentālās un fiziskās izturības sērija. Tieši tāpēc uzvarētāju noskaidro septiņās spēlēs. Mums vienā spēlē izdevās izraut uzvaru galotnē, bet Dalasa paveica to, kas tai bija jāizdara. Mums savā laukumā būs jāpaveic tas, ko 4. un 5. spēlē izdarīja „Mavericks”.”

Spolstra atklāja, ka viņa plānos neietilpa Dveina Veida (pirmajā ceturtdaļā guva gurna savainojumu) izmantošana otrajā puslaikā: „Nemaz neredzēju viņu uz soliņa, kad Dveins atgriezās. Mums bija iespējas šodien uzvarēt, taču diemžēl tas neizdevās. Tagad jācer uz savu laukumu, kura priekšrocības ieguvām ar smagu darbu regulārajā sezonā. Šogad nekas nav bijis viegli, arī tagad tā pēkšņi nebūs.”

Maiami treneris atzina, ka šobrīd pāragri spriest par Veida izredzēm spēlēt svētdien paredzētajā sestajā spēlē.

„Heat” trenerim atkal tika adresēts jautājums par to, kā Lebronam Džeimsam palīdzēt „atvērties” 4. ceturtdaļā. „Redzēsim... „Play off” spēlēs līdz finālam mēs maču galotnes labi spēlējām. Šodien Lebrons bija daudz agresīvāks, izcēlās ar „triple double”. Jāstrādā pie uzbrukumu pabeigšanas pēdējā ceturtdaļā.”

„Visu sezonu esam bijuši iesaistīti smagās kaujās. Vieglāk nekļūs, bet esam gatavi. Mēs esam pārliecināti, ka šis ir mūsu laiks. Pats jutos lieliski un biju ritmā. Laukumā devās agresīvi noskaņojies. Jāturpina tā spēlēt – agresīvi! Neesam apmierināti ar savu spēli aizsardzībā, taču uzbrukumā viss bija kārtībā. Jau teicu, kas notiks, ja iemetīsim 100 punktus,” sajūsmā par savu un komandas spēli bija Džeisons Terijs.

„Protams, liela uzvara pirms došanās uz Maiami. Svētdienas spēlei jāgatavojas kā septītajam mačam. Nedrīkstam lieliskajai „Heat” komandai dot cerības. Jāspēlē tāpat, jāuzbrūk. Skatīsimies, kas notiks svētdien. Terijs šodien bija fenomenāls, tieši tāds viņš mums nepieciešams. Tāpat arī Hosē Barea, kurš sāka sākumsastāvā,” uz piekto maču atskatījās Dirks Novickis.

Vācu uzbrucējs panākumu skaidro ar labu spēles sākumu un precizitāti metienos: „Paveicās ar ātrajiem pretuzbrukumiem. Šoreiz arī lomu nospēlēja tas, ka krita tādi metieni, kādi iepriekšējos mačos lidoja grozam secen. Par to pirms spēles runājām, ka jāturpina būt agresīviem un jāmet. Šodien sakrita.”

Tikmēr Dveins Veids nevēlējās runāt par savainojumu: „Par savainojumiem nerunāju. Diemžēl biju spiests pamest spēli, taču atgriezos laukumā un pabeidzu to.”

„Par Veida savainojumu runājot, jāsaka, ka neesmu ārsts, neko nevaru teikt. Mūs tas neietekmēja, jo spēlējām pēc plāna. Domāju, ka Maiks Millers, otro puslaiku sākot viņa vietā, nospēlēja labā līmenī. Šodien neizdevās aizsardzība spēle mača sākumā. Jāsāk spēlēt jau pašā sākumā. Jāsaka arī, ka viņi iemeta dažus ļoti sarežģītus un veiksmīgus metienus, bet no groza apakšas nedrīkstam ļaut mest. Visu sezonu smagi sitāmies, lai nodrošinātu sava laukuma priekšrocības izslēgšanas spēlēs. Ja to nosargāsim, kļūsim par čempioniem. Tas arī jāpatur prātā,” teica Kriss Bošs.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +3 [+] [-]

, 2011-06-10 09:03, pirms 13 gadiem
Kā man patīk Terija un Novicka spēle , vienkārši konfekte
Izbraukumā MAVS jānorauj jumts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-06-10 09:20, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Bukmeikeri varētu piedāvāt likmes, cik miljonu lielu sodu saņem Kjūbans, ja Mavs neuzvarēs.
Ja Mavs nedod Dievs zaudēs, viņš psihos kā nenormāls

  -2 [+] [-]

, 2011-06-10 10:03, pirms 13 gadiem
„Heat” galvenais treneris Eriks Spolstra: „Šī ir mentālās un fiziskās izturības sērija.
Šo viņš atkārto ģērbtuvēs pēc katras spēles...

     [+] [-]

, 2011-06-10 10:31, pirms 13 gadiem
hate rakstīja: „Heat” galvenais treneris Eriks Spolstra: „Šī ir mentālās un fiziskās izturības sērija.
Šo viņš atkārto ģērbtuvēs pēc katras spēles...
Es joprojām nesaprotu, kapēc viņš ir Heat galvenais treneris!

 +10 [+] [-]

, 2011-06-10 10:46, pirms 13 gadiem
ii_key rakstīja: Es joprojām nesaprotu, kapēc viņš ir Heat galvenais treneris!
Vai tev neienāca prātā doma par to, ka HEAT spēlē finālā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-06-10 12:08, pirms 13 gadiem
Un, kas tad notika, Terij?

  +3 [+] [-]

, 2011-06-10 13:00, pirms 13 gadiem
hossa2009 rakstīja: Un, kas tad notika, Terij?
viņi uzvarēja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-10 13:47, pirms 13 gadiem
Terijam ir pievērsta pastiprināta uzmanība no pretinieku aizsargiem, tāpēc viņam jāspēj veidot uzbrukumu citiem komandas biedriem. Piespēle Džeisona Kidam pirms tālmetiena bija mežonīga saspēle.

google translate?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-10 15:56, pirms 13 gadiem
Šo kāds bija redzējis:
YouTube
- ‪Wade and lebron Mock...

     [+] [-]

, 2011-06-10 15:57, pirms 13 gadiem
Mavs ir stipri, nez kas notiktos, ja Batlers veel no soliņa naaktu un kaadu punktu razhu savaaktu!

  +2 [+] [-]

, 2011-06-10 17:20, pirms 13 gadiem
doluss rakstīja: Šo kāds bija redzējis:
http://www.youtube.com/watch?v=Cppinwc1PzY&feature=youtu.be
tik pretīgi no Wade un James. No Jamesa vēl to varētu sagaidīt, bet esmu vīlies Weidā. Nesaprotu par ko tur smieties.