Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" kapteinis Teivss: "Šīs spēles uztveru kā savas pēdējās Čikāgā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" kapteinis Teivss: "Šīs spēles uztveru kā savas pēdējās Čikāgā"
Džonatans Teivss. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Čikāgas "Blackhawks" kapteinis Džonatans Teivss pēc sezonas kļūs par brīvo aģentu. 34 gadus vecais hokejists atzinis, ka gaidāmās spēles uztver kā savas pēdējās "Blackhawks" rindās.

Džonatans Teivss savā karjerā aizvadījis 1064 spēles, visās laukumā dodoties Čikāgas "Blackhawks" kreklā. Trīs reizes Stenlija kausu izcīnījušais centra uzbrucējs pēc sezonas kļūs par brīvo aģentu. Komanda atrodas pārbūves procesā, un plāns, visticamāk, neparedz līguma pagarināšanu ar ilggadējo kapteini.

"Šīs spēles uztveru kā savas pēdējās Čikāgā. Ieguldīju daudz darba un pūļu, lai līdz sezonas beigām varētu atgriezties sastāvā, lai man būtu iespēja uzsūkt visas emocijas. Esmu parādā faniem un Čikāgas iedzīvotājiem, kuri spēlēšanu "Blackhawks" rindās padarīja tik īpašu. Esmu parādā organizācijai, kas man devusi visu," teica Teivss.

34 gadus vecais uzbrucējs februāra beigās, kad nebija spēlējis turpat mēnesi, paziņoja, ka kovida izraisīto seku dēļ spiests pamest komandu. Viņš pēc mēneša bija gatavs atgriezties ierindā. Teivss šosezon 50 spēlēs izcēlies ar 14 vārtiem un 30 punktiem.

"Blackhawks" pirmdien uzņems Minesotas "Wild", otrdien izbraukumā spēkosies pret Pitsburgas "Penguins", bet ceturtdien regulāro sezonu pabeigs ar mājas spēli pret Filadelfijas "Flyers". Čikāga ieņem NHL priekšpēdējo vietu, apdzenot tikai Kolumbusas "Blue Jackets".

Teivsa ilggadējais cīņu biedrs Patriks Keins šīs sezonas beigās tika aizmainīts uz Ņujorkas "Rangers". Viņš jaunajā komandā 17 spēlēs atzīmējies ar 5+6.

Viņi 2014. gada 9. jūlijā parakstīja identiskus līgumus – uz astoņiem gadiem par 84 miljoniem dolāru jeb 10,5 miljoniem sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/toews-coul...

     [+] [-]

, 2023-04-10 11:37, pirms gada
Godam atstrādāja savus lielos līgumus. Ir spēlētāji, kuriem var dot šādus līgumus, un tad ir vienas sezonas (līguma pēdējā gada) spridzekļi, kuri nav pelnījuši tādus.

     [+] [-]

, 2023-04-10 15:26, pirms gada
Ja, jā, es tāpat strādājot Maxima pēdējo mēnesi uzskatiju ka tas ir manas pēdējās dienās tur. Bet redz kā sanāk, nekur neņēma un tagad jau 5 gadi riņķj plauktus krāmējot.

     [+] [-]

, 2023-04-11 01:59, pirms gada
Kā īsts kapteinis,kuģi pamet pēdējais..