Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Vācijas izlases pussargs Gindogans nespēlēs Pasaules kausā

Agris Suveizda

Vācijas izlases pussargs Gindogans nespēlēs Pasaules kausā
Ilkajs Gindogans (nr. 23) pret Nīderlandes izlasi
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola izlases pussargs Ilkajs Gindogans nepagūs izārstēt savainojumu līdz vasarā gaidāmajai Pasaules kausa izcīņai, pavēstīja Dortmundes "Borussia" galvenais treneris Jirgens Klops.

"Ilkajs nespēlēs Pasaules kausā. Situācija ar viņa muguru ir kļuvusi labāka, taču ir nepieciešams laiks, lai atlabšana notiktu pilnībā. Mums vienkārši ir jāgaida," teica Klops.

Gindogans savainojuma dēļ ir izlaidis visu sezonu un pēc gada viņam beigsies līgums, tādēļ nav izslēgts, ka vasarā 23 gadus vecais pussargs varētu tikt pārdots. Dortmundes "Borussia" izpilddirektors Hanss Joahims Vacke iepriekš presē sacīja, ka vēlas, lai Gindogana nākotne kļūtu skaidra jau līdz šā mēneša beigām: "Man ir iespaids, ka tagad visas puses apzinās faktu, ka lēmums ir jāpieņem šomēnes. Redzēs, kā tas būs."

Gindogans sezonas sākumā palīdzēja Dortmundes "Borussia" triumfēt Vācijas superkausā (4:2 pret Minhenes "Bayern") un Vācijas kausā pievārēt Kārļa Plendišķa pārstāvēto " Wilhelmshaven" (3:0), taču desmitā augusta spēle Bundeslīgā pret "Augsburg" (4:0) izrādījās viņa pēdējais mačs šosezon.

Gindogans ir Vācijas kluba "Bochum" audzēknis, pēc tam pārgāja uz "Nurnberg", bet 2011. gadā viņu par piecarpus miljoniem eiro nopirka Dortmundes "Borussia". Vācijas izlasē Gindogans ir aizvadījis astoņas spēles un guvis divus vārtus. Pasaules kausa izcīņā Vācija spēlēs vienā grupā ar Portugāli, Ganu un ASV.

Izmantotie resursi:
Aktuelle Nachrichten -
Bild.de

Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-10 20:13, pirms 10 gadiem
Gindogans.. kā man patīk šie tulkojumi es nevaru beigt priecāties

  -1 [+] [-]

, 2014-04-10 20:28, pirms 10 gadiem
Hala, Tu par taadu ikdienishkju vaacu uzvaardu kaa Millers arii taisiisi shitaadu pashu traci? Tur arii ir u ar umlautu.
Apbriinojami driizaak ir tas kaa dazhi cilveeki nesaprot elementaaras lietas.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 20:31, pirms 10 gadiem
march_2k rakstīja: Hala, Tu par taadu ikdienishkju vaacu uzvaardu kaa Millers arii taisiisi shitaadu pashu traci? Tur arii ir u ar umlautu.
Apbriinojami driizaak ir tas kaa dazhi cilveeki nesaprot elementaaras lietas.
Nu bet izrunā tak Mullers,Mjullers nevis Millers, tad jau tā jāraksta un Gindogans būtu Gjundogans, ja raksta tā kā izrunā.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-10 20:42, pirms 10 gadiem
Princips ir LV u ar umlautu atveidot ar I. Krieviem ir Mjullers, mums Millers. Iisteniibaa ir kaut kur pa vidu. Tpc tagad revoluucija buutu jaataisa?
Bet vispaar taas ir jau iesaknjojushaas un vispaarzinaamas lietas. It kaa gabals buutu kaadam nokritis, padomaa tik.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 21:03, pirms 10 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Gindogans.. kā man patīk šie tulkojumi es nevaru beigt priecāties
Gandrīz vai Ģindenis.

     [+] [-]

, 2014-04-10 21:13, pirms 10 gadiem
no katras valodas savi likumi...Mihaēlu Jordānu un Suaresu redz jāraksta no oriģinālrunas, bet vāciešiem redz rodas Gindogans (man gan lielāks feispalms no "Ezils") vnk wtf.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 22:04, pirms 10 gadiem
Tikai kur ir tie tā saucamie sc guru, kad mums lasītājiem vienreiz tiek pasniegts Šurle, otreiz Širle a trešoreiz Šerle? Kā tad ir?
Vai nav tā, ka jums pašiem tā saucamajiem žurnālistiem ir jātiek skaidrībā savā starpā kā pareizi rakstīt nevs jārāda ar pirkstu uz mums lietotājiem?
Un tāds kā Pjažons vsp ir bomba