Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola noliedz ziņas, ka būtu mutiski vienojies ar "Juventus"

Rolands Eliņš

Gvardiola noliedz ziņas, ka būtu mutiski vienojies ar "Juventus"
Peps Gvardiola. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Anglijas futbola kluba Mančestras „City” galvenais treneris Žuzeps Gvardiola preses konferencē pēc savas komandas uzvaras Premjerlīgas spēlē kategoriski noliedzis Itālijas mediju vēstīto, ka viņš panācis vienošanos par četru gadu līgumu ar Turīnas „Juventus”, kas stāsies spēkā no nākamās sezonas. Gvardiola arī neizslēdza iespēju, ka varētu palikt Mančestrā pēc pašreizējā līguma beigām, kā arī pauda kritiku mediju virzienā par nepārbaudītu ziņu publicēšanu.

Itālijas medija „Il Giornale” žurnālists Luidži Guelpa ziņoja, ka Gvardiola ir mutiski devis piekrišanu nākamajā sezonā pārņemt Turīnas „Juventus” vadību, noslēdzot līgumu uz četrām sezonām un aizvietojot Masimiljāno Alegri, kurš „Juventus” pasniedzis ilgstošu dominanci vietējā čempionātā, bet līdz UEFA Čempionu līgas trofejai vēl nav aizvedis. Šosezon gan vēl Alegri visas cerības nav zaudējis (pirmajā 1/8 fināla spēlē pret „Atletico” 0:2).

„Juventus” vadība šonedēļ publiski izteica uzticību Alegri paveiktajam, bet baumas par viņa aiziešanu vai atlaišanu turpina pieņemties spēkā. Pats Alegri šīs baumas piektdien preses konferencē centās mazināt, taču norādīja, ka „Juventus” vadībai patiešām galvenā prioritāte ir uzvara Čempionu līgā, ar ko kluba priekšnieki esot „nedaudz apsēsti”, teica Alegri.

Itālijas mediji ziņo, ka „Juventus” vadība kā nākamo galveno treneri apsver Zinedinu Zidānu un Antonio Konti, bet pamatīgu vētru sacēla „Il Giornale” ziņotais par mutisko vienošanos ar Gvardiolu. Gvardiola gan šīs ziņas kategoriski noraidīja.

„Zinu, ka mūsdienās sociālajiem tīkliem ir liela ietekme,” pirms atbildes uz jautājumu preses konferencē teica Gvardiola „Taču es nesaprotu, kādēļ daži mediji savās pirmajās lapās liek teikumus „Peps nākamajos četros gados strādās Turīnā”. Nesaprotu. Nesaprotu, kādēļ cilvēki, kuri saka, ka iešu pie „Juventus”, nevar piezvanīt man, klubam, manam aģentam, „Juventus” vai Alegri.”

Gvardiolam šobrīd ir noslēgts līgums ar „City” līdz 2021. gadam, un viņš vēlreiz apsolīja, ka negrasās atstāt komandu, ja vien netiks atlaists. Gvardiola turklāt šoreiz arī pieminēja iespēju, ka varētu pagarināt līgumu arī līdz 2022. gadam, taču pavisam konkrēti uzsvēra, ka nākamajās divās sezonās uz Turīnu nedosies.

„Taču tā ir jūsu (mediju) problēma,” teica Gvardiola. „Ja jūs kādreiz vēlēsieties teikt, ka kāds čalis „Tviterī” saka, ka es braukšu trenēt uz ASV, un ieliksiet šādus vārdus laikrakstu pirmajās lapās, tad ko es tur varu izdarīt? Neko.”

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2019/03/09/foo...

     [+] [-]

, 2019-03-10 13:04, pirms 5 gadiem
Nesaprotu cilvēkus, kuri lasa baumu mēdijus, un nopietni apspriež visus tos mēslus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-03-10 21:38, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: Nu Juventus ir lielāks un nopietnāks klubs par City
Jo? Tāpēc, ka Ronaldo? 😂😂😂