Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs: ""Thunder" mums sadeva pa pakaļu"

Andrejs Siliņš

Popovičs: ""Thunder" mums sadeva pa pakaļu"
Gregs Popovičs
Foto: AP/Scanpix

"Pat ja Lenards būtu spēlējis, spēles iznākumu tas nemainītu," pēc zaudējuma Oklahomsitijas "Thunder" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē sacīja Dāvja Bertāna pārstāvētās Sanantonio "Spurs" komandas galvenais treneris Gregs Popovičs, norādot, ka viņa vadītajai komandai trūkusi agresivitāte.

"Viņam iesita pa muti, vaigu, galvu vai tamlīdzīgi. Neesmu drošs. Fizioterapeits uzskatīja, ka viņam labāk būtu neturpināt spēli," lēmumu nelaist laukumā Kavai Lenardu pēdējā ceturtdaļā komentēja Popovičs. "Viņi mūs tāpat uzvarētu. Pat ja Kavai spēlētu, bet pretinieki turpinātu spēlēt tā, kā to darīja, un mēs turpinātu tā, kā mēs spēlējām, tāpat ["Thunder"] uzvarētu. Mēs nekad nemeklējam attaisnojumus. Mums sadeva pa pakaļu."

"Kopumā runājot, viņi bija agresīvāki. Deviņas no desmit spēlēm tā ir lieta, kas izšķir basketbola spēles iznākumus, tāpat kā savu metienu realizācija un kļūdu skaits. Viņu agresivitāte aizsardzībā mums daudz atņēma. Mēs pret šādu aizsardzību nekustinājām bumbu pietiekami labi," turpināja nākamais ASV izlases galvenais treneris. "Tas beidzās ar to, ka pieļāvām kļūdas ik reizi, kad pietuvojāmies, atļāvām tikt pie otrās iespējas punktiem."

Pagaidām nav zināms, vai Kavai Lenards būs komandas rīcībā nākamajā spēlē, kad naktī uz svētdienu savā laukumā jātiekas ar savas Rietumu konferences līderi Goldensteitas "Warriors". Kā "Spurs", tā "Warriors" ir pagaidām divas vienīgās līgas komandas, kas nodrošinājušas dalību izslēgšanas turnīrā.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +5 [+] [-]

, 2017-03-10 14:23, pirms 7 gadiem
Izcils treneris!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-10 15:22, pirms 7 gadiem
Diez, kāda disciplīna būs ASV izlasē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-10 16:31, pirms 7 gadiem
PO 4:0 sapērtu

  +6 [+] [-]

, 2017-03-10 17:01, pirms 7 gadiem
vismaz kartigs treneris nemekle attaisnojumus uzreiz pasaka ka pasi vainigi

  +3 [+] [-]

, 2017-03-10 17:14, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Diez, kāda disciplīna būs ASV izlasē?
Ne sliktāka'kāda tā bija pie coach K

     [+] [-]

, 2017-03-10 20:53, pirms 7 gadiem
Kad esi 2.vietā līgā, tad vari runāt, ko gribi...ja balansētu uz pleiofa robežas, tad gan jau vainīgs būtu tiesnesis...