Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pret Rīgas "Dinamo" 2+1 guvušais Kostins tiek atzīts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pret Rīgas "Dinamo" 2+1 guvušais Kostins tiek atzīts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju
Kļims Kostins. Foto: hawk.ru

Kontinentālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas (klāt skaitot divas otrdien notikušās spēles) labākos hokejistus.

18. reizi karjerā par nedēļas labāko vārtsargu atzīts Vasīlijs Košečkins. Magņitogorkskas “Metallurg” pirmais numurs uzvarēja abās spēlēs, vienā no tām nosargājot vārtus neieņemtus. Kopumā pa Košečkina vārtiem tika izdarīti 80 metieni, un viņš tika galā ar 97,5%. Par nedēļas labāko vārtsargu Košečkins atzīts trīs komandu sastāvos - 12 reizes “Metallurg” rindās, četras Čerepovecas “Severstal” un divas Toljati “Lada”.

Kaspara Daugaviņa komandas biedrs Podoļskas “Vityaz” komandā Jakubs Jeržābeks atzīts par nedēļas labāko aizsargu. Viņš palīdzēja izcīnīt divas uzvaras trīs spēlēs, čeham izceļoties ar vārtiem un trim piespēlēm. Jeržābeka kontā arī +4 lietderības koeficients, deviņi metieni un divi spēka paņēmieni. “Vityaz” ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, turpinot cīņu par iekļūšanu Gagarina kausā.

Par labāko uzbrucēju un reizē arī jauno spēlētāju atzīts Kļims Kostins no Omskas “Avangard”. Komandai uzvarot visās trīs spēlēs, 21 gadu vecais uzbrucējs sakrāja astoņus punktus (3+5). Otrdienas mačā pret Rīgas “Dinamo” viņš guva divus vārtus, tostarp uzvaras, un pievienoja rezultatīvu piespēli. Kostins tika pie +5 lietderības, izdarīja septiņus metienus, 13 spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, kā arī sarūpēja savai komandai divus vairākumus.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2021/02/10/...