Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Latvijas Universitāte" centīsies pārsteigt arī "VEF Rīga"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Latvijas Universitāte" centīsies pārsteigt arī "VEF Rīga"
Kārlis Žunda un Kails Olmens. Foto: Māris Greidāns

"Pafbet" Latvijas un Igaunijas basketbola līgā šovakar paredzētas divas spēles - viena Rīgā un viena Pērnavā. "VEF Rīga" uzņems pēdējā laikā labu sniegumu rādošo "Latvijas Universitāti", bet Linarda Jaunzema un Laura Blaua pārstāvētā "Parnu Sadam" centīsies revanšēties Kristapa Gludīša un Riharda Kuksika Rakveres "Tarvas".

Latvijas un Igaunijas basketbola līgā šodien bija paredzētas trīs spēles Latvijā un divas Igaunijā, bet Covid-19 pandēmija turpina ieviest korekcijas līgas kalendārā. Atceltas trīs no četrām spēlēm, katrā no valstīm komandām aizvadot pa vienai spēlei.

Rīgā risināsies līderu un pastarīšu duelis starp "VEF Rīga" un "Latvijas Universitātes" basketbolistiem. "VEF Rīga" basketbolisti pēc zaudējuma "Liepājai" Latvijas un Igaunijas līgā pārliecinoši pieveica "Valmiera Glass/ViA" (94:57) un "Ventspili" (99:87). Abās spēlēs produktīvi spēlēja Maikls Kaizers, pret "Ventspili" gūstot 28 punktus un izcīnot deviņas bumbas zem groziem. Tikmēr LU basketbolisti janvāra mēneša beigās beidzot tika pie pirmās uzvaras, pārspējot Valmieras komandu (65:62), kā arī pirmo reizi vēsturē gandrīz spēja pieveikt novājināto "Ventspili", galotnē gan piekāpjoties ar rezultātu 65:69.

"VEF Rīga" un LU basketbolisti šosezon jau tikušies trīs reizes, divās no tām "VEF Rīga" sagraujot pretiniekus ar rezultātu 95:54 un 86:42. Vien pēdējā tikšanās reizē rezultāta starpība bija zem 20 punktiem (77:60). Pret LU šosezon allaž rezultatīvi spēlējis Kails Olmens, bet rezultatīvo spēļu sēriju uzsāka Kaizers. Tikmēr LU komandā grūti izcelt kādu no spēlētājiem, jo vienmēr par komandas līderi uzbrukumā var kļūt jebkurš no spēlētājiem. Abu komandu duelis paredzēts plkst. 19:00 un to translēs Best4Sport TV kanāls.

Tikmēr Pērnavā pie revanša centīsies tikt Laura Blaua un Linarda Jaunzema pārstāvētā "Parnu Sadam", kas savā laukumā uzņems Rakveres "Tarvas" ar Kristapu Gludīti un Rihardu Kuksiku sastāvā. Abas komandas savā starpā tikās pirms piecām dienām, kad Gludītis un Kuksiks, kam tā bija debija "Tarvas" sastāvā, kopā guva 49 punktus, palīdzot Rakveres komandai pieveikt "Parnu Sadam" ar 86:84. Jaunzems tajā mačā guva 17 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, kamēr Blaus nespēlēja. Pērnavas komandai tas bija ceturtais zaudējums, kamēr "Tarvas" astotā uzvara, kas šajā mačā noteikti cer izlīdzināt uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci. Spēles sākums plkst. 19:00 un to iespējams vērot Delfi.ee.

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas līga

VLatvijaU-Z%IgaunijaU-Z%
1.VEF Rīga14-287.5Kalev/Cramo11-284.6
2.Ventspils11-473.3Pärnu Sadam17-481.0
3.Ogre11-568.8Avis Rapla11-857.9
4.Liepāja8-753.3Rakvere Tarvas8-947.1
5.Valmiera Glass/ViA2-1313.3TalTech8-1044.4
6.Latvijas Universitāte1-165.9Tartu Ülikool6-1430.0
7.---Kalev/TLÜ3-1715.0

     [+] [-]

, 2021-02-10 16:28, pirms 3 gadiem
atkal izredzēto kanālā zb. jau.. un tie,kas te īd ,ka var ,taču pieslēgt,nē nevar ,viņi to nepiedāvā,man nevajag visus tos kanālus ,ko tet piedāvā,gribu papildus esošajiem redzēt LIBL līgas spēlēs,kas ir nodotas viena nepopulāra operātora rokās...nedzīvoju laukos ,lai būtu piesiets neizdevīgiem tarifiem ,jo nav citu izvēles iespēju....un pārslēgt visu uz tet neredzu jēgu,jo nezidevīgi,kanālu klāsts stipri mazāks kā citiem operātoriem par augstāku cenu.

     [+] [-]

, 2021-02-10 16:41, pirms 3 gadiem
coldasice rakstīja: atkal izredzēto kanālā zb. jau.. un tie,kas te īd ,ka var ,taču pieslēgt,nē nevar ,viņi to nepiedāvā,man nevajag visus tos kanālus ,ko tet piedāvā,gribu papildus esošajiem redzēt LIBL līgas spēlēs,kas ir nodotas viena nepopulāra operātora rokās...nedzīvoju laukos ,lai būtu piesiets neizdevīgiem tarifiem ,jo nav citu izvēles iespēju....un pārslēgt visu uz tet neredzu jēgu,jo nezidevīgi,kanālu klāsts stipri mazāks kā citiem operātoriem par augstāku cenu.
Latvijā jau ir tikai divi varianti, kas rāda sportu - TET vai Go3. LTV jau sen nav tādās pozīcijās, lai šos abus pārtrumpotu, tāpēc arī neko vairāk par biatlonu un bobsleju nerāda.
Ja par Best4sport neesi gatavs atdot 6eur mēnesī kaut vai pie Shortcut, tad paliek tikai tās LBL spēles, kuras rāda Youtube.

     [+] [-]

, 2021-02-10 19:21, pirms 3 gadiem
Mord rakstīja: Latvijā jau ir tikai divi varianti, kas rāda sportu - TET vai Go3. LTV jau sen nav tādās pozīcijās, lai šos abus pārtrumpotu, tāpēc arī neko vairāk par biatlonu un bobsleju nerāda.
Ja par Best4sport neesi gatavs atdot 6eur mēnesī kaut vai pie Shortcut, tad paliek tikai tās LBL spēles, kuras rāda Youtube.
neredzu jēgu pārmaksāt par tet viena kanāla dēļ,jo to atskaitot visi citi operātori piedāvā lielāku kanālu klāstu ,tādu pašu vai ātrāku internetu un to visu lētāk. Kādu sportu go 3 rāda,ko nevar skatītes netā ,man ir visi go3 sporta kanāli,bet nav interese par to,ko tur rāda.. par to jau arī cepjos,ka iedotas apraides tiesības kaut kādam kaktu kantorim,kas redzams TIKAI tet klientiem.. Rādītu Go3 ,tad varētu diskutēt ,ka kāds negrib maksāt ,jo šie kanāli par atsevišķu samaksu,daži pat par velti ir iekļauti kabeļtv operātoru klāstā...