Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Laine rezervē nosēdināts par skarbu sarunu ar treneri, nevis snieguma dēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Laine rezervē nosēdināts par skarbu sarunu ar treneri, nevis snieguma dēļ
Patriks Laine. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Kolumbusas “Blue Jackets” pirmdien bez savainotajiem latviešu vārtsargiem ierindā pārspēja Karolīnas “Hurricanes”, taču spēles laikā rezervē tika nosēdināts jaunpienācējs Patriks Laine. Tiek vēstīts, ka tas noticis, jo somu snaiperis aizvainojis kādu no treneriem.

Patriks Laine rezervē tika nosēdināts, tuvojoties otrās trešdaļas beigām, un spēles turpinājumā viņš uz ledus vairs nedevās. Nav zināms, ar kuru no treneriem somu hokejistam bijusi asa saruna. Mača laikā uz Kolumbusas “Blue Jackets” soliņa atrodas galvenais treneris Džons Tortorela, aizsargu treneris Breds Šo un uzbrucēju treneris Breds Larsens.

Informāciju par Laines nosēdināšanas iemesliem publicējis gan The Athletic, gan The Columbus Dispatch. Nedz Tortorela, nedz ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens uz jautājumiem atbildēt nevēlējās, kamēr Laines aģenti neatbildēja.

“Nē, tas nebija nogulētu situāciju dēļ. Ir vairākas lietas, kas jāņem vērā šādās situācijās. Tas viss paliks mūsu ģērbtuvēs. Sajūta bija, ka man tas jādara. Nosēdināt kādu rezervē - tas ir pēdējais, ko vēlos, taču… Mums trūkst saliedētības gan laukumā, gan ārpus tā,” pēc 3:2 uzvaras preses konferencē teica Tortorela.

“Kopā ar Patriku apsēdīsimies un parunāsim. Ir svarīgi, lai spēlētāji un treneri runātu par tādām lietām. Mums apkārt ir labi cilvēki, un viņi palīdzēs. Paskaidrošu Patrikam, ko mēs vēlamies, lai viņš saprastu,” skaidroja “Blue Jackets” galvenais treneris. Sezonas ievadā Tortorela rezervē nosēdināja Pjēru Liku Dibuā, kurš pēc tam tika aizmainīts no Kolumbusas, darījumā pretī saņemot tieši Laini.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2378807/202...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-10 11:35, pirms 3 gadiem
Muģila, tas Tortorella ir, kas te tagad notiks, kaut kāda “patīk-nepatīk” spēle? Tas ir profesionālais sports, nevis man nepatika kā Tu ar mani runāji herņa.
Sen jau viņu atlaist vajadzēja, spilgts piemērs, kas notika ar Rangers, kad viņu atlaida un paņēma Vigneault, tas uzreiz ar to pašu komandu līdz finālam aizspēlējās.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-10 11:57, pirms 3 gadiem
Nu katrā ziņā Laines palikšanu uz nākamo sezonu tas neveicina...cerams, ka paņems vienu 0.5 un izrunās ☺

     [+] [-]

, 2021-02-10 12:19, pirms 3 gadiem
Erikovič rakstīja: Nu katrā ziņā Laines palikšanu uz nākamo sezonu tas neveicina...cerams, ka paņems vienu 0.5 un izrunās ☺
Itkā laini tam vajadzētu uztraukt?Mīnuss būs tikai CBJ ja viņš nepaliks!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-10 12:33, pirms 3 gadiem
Erikovič rakstīja: Nu katrā ziņā Laines palikšanu uz nākamo sezonu tas neveicina...cerams, ka paņems vienu 0.5 un izrunās ☺
Laine pēc sezonas kļūs par RFA, kas nozīmē, ka komandai, ne viņam pašam, būs galvenā teikšana par savu nākotni.

     [+] [-]

, 2021-02-10 18:39, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Laine pēc sezonas kļūs par RFA, kas nozīmē, ka komandai, ne viņam pašam, būs galvenā teikšana par savu nākotni.
Varbūt juridiski, par pārējo, ļoti nosacīti, kā rāda prakse ( Hārdens, Dibuā ), tas tik ir laika jautājums, kad spēlētājs panāk savu...

     [+] [-]

, 2021-02-10 20:18, pirms 3 gadiem
Erikovič rakstīja: Varbūt juridiski, par pārējo, ļoti nosacīti, kā rāda prakse ( Hārdens, Dibuā ), tas tik ir laika jautājums, kad spēlētājs panāk savu...
Basketbola piemēri šoreiz gan nav ok, jo NBA ir spēlētāju vadīta līga. NHL, tomēr, tā nav.

Dibuā - protams, ka var šlangoties un panākt, lai tevi maina, taču tad nav jābrīnās, ka no Kolumbusas tiec Vinipegā.