Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs palīdz "Colchester United" izcīnīt sauso uzvaru

Rolands Eliņš

Gorkšs palīdz "Colchester United" izcīnīt sauso uzvaru
Kaspars Gorkšs
Foto: Eadt.co.uk

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs pēc līguma pagarināšanas palīdzējis Anglijas "League One" komandai "Colchester United" izbraukumā izcīnīt uzvaru 2:0.

Kaspars Gorkšs bija iekļauts "Colchester United" sākumsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes pret "Peterborough" komandu, kura atrodas turnīra tabulas vidusdaļā. Abi vārti tika gūti otrajā puslaikā (54. un 84. minūtē). Šī uzvara palīdz komandai uzlabot savu situāciju kopvērtējumā, kurā izdevies pacelties uz 22. vietu, un 20. vieta (pēdējā, kas neizkrīt no līgas) ir tikai divu punktu attālumā.

Jau vēstījām, ka Gorkšs noslēdzis jaunu vienošanos ar "Colchester United" komandu, tiesa, tās termiņš nav konkrēti nosaukts. Komandas treneris Tonijs Hjūmss paziņojis, ka to var praktiski raksturot kā "game-by-game" līgumu, taču viņš paredz, ka vismaz pāris tuvākajās nedēļās Gorkšs ar komandu paliks noteikti.

"Mēs esam savu pozīciju parādījuši visai skaidri," sacīja Hjūmss. "Vēlamies, lai Kaspars paliek komandā visu sezonu, viņam arī šeit patīk. Personiski es domāju, ka viņam šobrīd ir vienkārši pārdomu laiks, lai izvērtētu savas iespējas. "

Tikmēr Francijas augstākajā līgā "Metz" kluba galvenais treneris Albērs Kartjē nosaucis 19 spēlētāju sarakstu, kuri gatavosies rītdienas spēlei pret "Nantes". To vidū ir arī Jānis Ikaunieks, kuram šis mačs varētu kļūt par debiju, tiesa, viņa vieta spēles pieteikumā vēl nav 100% droša, jo tajā var iekļaut tikai 18 spēlētājus, līdz ar to viens no Kartjē saraksta būs lieks.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Peterborough United v Colchester...
Kaspars Gorkss signs a new short term deal at...
FC Metz - Le groupe pour Nantes – Metz

  -1 [+] [-]

, 2015-01-10 20:01, pirms 9 gadiem
Interesanti...vai treneris pirms spēles pienāk pie Kaspara ar konvertu - nu, nauda šai spēlei ir ,- vari vilkt bučus kājās !

  +6 [+] [-]

, 2015-01-10 20:05, pirms 9 gadiem
23 spēles un līdz play off zonai 12 punkti. visas iespējas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-10 22:11, pirms 9 gadiem
jobserve
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-11 00:22, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Interesanti...vai treneris pirms spēles pienāk pie Kaspara ar konvertu - nu, nauda šai spēlei ir ,- vari vilkt bučus kājās !
domāju, ka tur drīzāk ir variants, ka Kaspars makšķerē kādus izdevīgākus piedāvājumus, tāpēc līgums tāds, lai vajadzības gadījumā ātri varētu pārcelties uz citu klubu, bet, ja nekas labāks nebūs, tad palikt līdz sezonas beigām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-11 12:53, pirms 9 gadiem
Nu, ja tas pilnīgi ir game-by-game līgums, tad kaut ko labāku Kasparam šobrīd iedomāties grūti. Tiek pie spēlēšanas, uztur sevi formā un, ja parādās kāds konkrēts variants Championship vai kādā citā labākā līgā ziemas transfēru loga laikā, tad krāmē mantas, pasaka paldies Colchester un brauc prom. Ja neparādās, tad, protams, paliek līdz vasarai ar Colchester.