Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Devils'' un ''Golden Knights'' turpina ievērojamās uzvaru sērijas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Devils'' un ''Golden Knights'' turpina ievērojamās uzvaru sērijas
Niko Hišīrs. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) savas uzvaru sērijas turpināja Ņūdžersijas ''Devils'' un Lasvegasas ''Golden Knights''. Pirmie guva septīto uzvaru pēc kārtas pret Kalgari ''Flames'' (3:2), bet otrie jau astoto panākumu pēc kārtas izcīnīja pret Toronto ''Maple Leafs'' (4:3).

• Septīto uzvaru pēc kārtas naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) svinēja Ņūdžersijas ‘’Devils’’, kas sagādāja Kalgari ‘’Flames’’ sesto neveiksmi pēc kārtas (3:2).

• Lielisks ‘’Devils’’ vārtos bija Viteks Vanečeks, kurš atvairīja 33 no pretinieku izdarītajiem 35 metieniem. Ņūdžersija uz pretinieku vārtiem meta tikai 20 reizes, taču ar to bija gana, lai turpinātu uzvaru sēriju.

• Uzvaras vārtus ‘’Devils’’ rindās iemeta šveicietis Niko Hišīrs, kuram tas bija jau sestais precīzais metiens šajā sezonā. Tos viņš iemeta trešā perioda 12. minūtē. Bez gūtajiem vārtiem Hišīrs arī rezultatīvi piespēlēja pirmajos gūtajos vārtos.

• Kopumā jaunajā sezonā šveicietis jau paspējis sakrāt 14 rezultativitātes punktus (6+8).

• Visus desmit panākumus jaunajā sezonā ‘’Devils’’ izcīnījusi pamatlaikā un ar 20 punktiem tā ir viena no Austrumu konferences līderēm – vien Bostonas ‘’Bruins’’ sezonu sākusi labāk.

• Astoto uzvaru pēc kārtas šajā naktī izcīnīja Lasvegasas ‘’Golden Knights’’, kas papildlaikā ar 4:3 pārspēja Toronto ‘’Maple Leafs’’.

• Par galveno varoni kļuva Railijs Smits, kurš trešā perioda 12. minūtē mazākumā izlīdzināja rezultātu (3:3), bet papildlaika 23. sekundē iemeta arī uzvaras ripu. Kopumā šajā sezonā Smits iemetis jau septiņus vārtus.

• Spēlē ‘’Golden Knights’’ bija jāatspēlējas. Otrajā periodā ‘’Maple Leafs’’ izvirzījās vadībā ar 3:2, taču Lasvegasas klubam izdevās turpināt uzvaru sēriju.

• Sestos vārtus sezonā ‘’Golden Knights’’ labā iemeta Džeks Aikels – spēlētājs, kuru klubs maiņas darījumā no Bufalo ‘’Sabres’’ ieguva pagājušās sezonas laikā.

• Ar 24 punktiem ‘’Golden Knights’’ ir ne tikai Rietumu konferences līdere, bet ir arī labākā komanda visā līgā.

NHL spēles 9. novembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Sabres - Coyotes1:4Devils - Flames3:2
Rangers - Islanders3:4Flyers - Blues5:1
Senators - Canucks4:6Maple Leafs - Golden Knights3:4 P
Red Wings - Canadiens2:3 PMLightning - Oilers2:3
Jets - Stars5:1Kraken - Predators5:1
Kings - Wild1:0

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...