Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Bez atpūtas: pie Rīgas "Dinamo" viesosies Artūrs Kulda

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bez atpūtas: pie Rīgas "Dinamo" viesosies Artūrs Kulda
Metjū Majone
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" aizvadīs otro spēli divu dienu laikā, pulksten 16:00 uzņemot Čerepovecas "Severstal" – komandu, kuru pārstāv Artūrs Kulda. Rīdzinieku kontā ir divas uzvaras, viesiem ir divi zaudējumi. Tiešraide kanālā TV6.

Rīgas "Dinamo", kas no sezonas pirmā izbraukuma pārveda vienu uzvaru un vienu zaudējumu, pretinieku vārtos raidot četras ripas, vakar izcīnīja pirmo panākumu savā laukumā, ar 3:0 pieveicot Novosibirskas "Sibir" – komandu, kas atrodas līgas pēdējā vietā un kas četros mačos cietusi tikai zaudējumus. Rezultātu atklāja kapteinis Lauris Dārziņš, pārsvaru vairākumā dubultoja Miķelis Rēdlihs, bet punktu pielika Līnuss Videls, kurš piedalījās visu trīs vārtu gūšanā un ar pieciem punktiem (2+3) pašlaik ir trešais rezultatīvākais spēlētājs čempionātā. Viņam priekšā atrodas tikai Antons Burdasovs no Ufas "Salavat Yulaev" (4+2) un Dmitrijs Kagarļickis no Maskavas "Dynamo" (1+5).

Savukārt pirmo sauso spēli Rīgas "Dinamo" kreklā aizvadīja Kristers Gudļevskis, kurš atvairīja 20 metienus. "Spēlējām ļoti labi – neko viņiem neļāvām. Bija fantastisks līdzjutēju atbalsts, tiešām bija bauda spēlēt," teica Gudļevskis. "Pats jutos ļoti labi. Džeki spēlēja pārliecinoši un parūpējās, lai man nebūtu daudz darba. Protams, jebkurā brīdī jābūt gatavam." Lai gan galvenais treneris Ģirts Ankipāns pēc mača neatklāja, vai Gudļevskis sargās vārtus arī šodien, jāatceras, ka Latvijas Dzelzceļa kausa izskaņā Gudļevskim tika uzticētas divas spēles divās dienās tieši ar domu pārbaudīt, kā viņš parādīs sevi uz noguruma fona. Parādīja ar uzvaru.

Rietumu konferencē visas komandas aizvadījušas vismaz trīs spēles, un rīdzinieki ar četriem punktiem iekārtojušies sestajā vietā. Savukārt divas pozīcijas zemāk ir šodienas pretiniece Čerepovecas "Severstal", kas visus mačus aizvadījusi pret austrumu komandām. Ja izdevās sākt ar uzvaru (3:2 pret Novosibirskas "Sibir"), tad turpinājumā divi zaudējumi – 4:5 pagarinājumā pret Ufas "Salavat Yulaev" un 1:4 pret Omskas "Avangard". Jāpiezīmē, ka "Severstal" visas spēles aizvadīja savā laukumā. Pret Ufu izdevās atspēlēties no 1:3, taču beigās no rokām tika izlaista uzvara, jo pretinieki izlīdzinājumu panāca 23 sekundes pirms pamatlaika noslēguma.

Starp Čerepovecas "Severstal" hokejistiem ir viens spēlētājs, kuram Latvijā tiek pievērsta īpaša uzmanība – komandai neilgi pirms sezonas, 27. augustā, pievienojās aizsargs Artūrs Kulda, un viņš kopā ar Denisu Kuļašu visos mačos veidojis pirmo aizsardzības duetu. Vidēji uz ledus pavadot 22 minūtes un 20 sekundes, Kuldam ir otrs ilgākais spēles laiks komandā, bet ar viņu laukumā "Severstal" ielaidusi piecus no 11 vārtiem. Čerepoveca ir Kuldas piektā pietura līgā, iepriekš viņš spēlējis arī "Sibir", "Salavat Yulaev", Helsinku "Jokerit" un Pekinas "Kunlun Red Star". Viņš pārstāvējis Latvijas izlasi piecos pasaules čempionātos un vienās olimpiskajās spēlēs.

Kuldas aizsardzības partneris ir 35 gadus vecais Kuļašs, kurš plašāk pazīstams sava spēcīgā metiena dēļ – 2011. gada Zvaigžņu spēlē viņa mestā ripa sasniedza 177 kilometrus stundā, un par to runāja arī otrpus okeānam, jo Nacionālajā hokeja līgā tik spēcīgs metiens nebija padevies nevienam. Protams, sākās strīdi par rezultāta leģitimitāti.

Čerepovecas komandas rindās diviem hokejistiem izdevies tikt pie trim punktiem – 2+1 ir Ivanam Zaharčukam, bet 1+2 iekrājis Daniils Vovčenko. Ja Vovčenko ir dzimis un audzis Čerepovecā, tad Zaharčuks aizvada pirmo sezonu komandā. Pērn viņš pārstāvēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un "Sochi". Pagājušajā sezonā par "Severstal" rezultatīvāko spēlētāju ar palielu atrāvienu kļuva Kagarļickis, kurš pieņēma naudīgāku piedāvājumu un karjeru turpina Maskavas "Dynamo". Viņam bija 45 punkti, bet otrais ar 33 punktiem bija Aleksandrs Bumagins, un viņš turpina spēlēt "Severstal".

1 2 3 85 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 09:27, pirms 6 gadiem
Janem punkti,nakosais pretinieks nenaks viegli.

  +4 [+] [-]

, 2018-09-09 09:30, pirms 6 gadiem
Ceram uz uzvaru un ir arī pamats cerībām!

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 09:32, pirms 6 gadiem
Lai parāda, ka pēdējas spēles nav sakritība! Gudļevskis malacis, skolo khl puikas.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-09 09:48, pirms 6 gadiem
Par pernaka abonementu, vip zonu un caurumu tualetes durvīs pernaka desām. Bet tā par Dzierkała hat-trick
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 09:58, pirms 6 gadiem
Otra spele 2 dienu laika jebkura gadijuma bus nopietns tests. Bet nu nav neiespejami vinnet, vel jo vairak, ja speles tapat ka vakar un spele jebkura gadijuma saksies no 0:0. Lai veicas, RD!

     [+] [-]

, 2018-09-09 10:08, pirms 6 gadiem
Vienmēr besījuši šie virsraksti, viesosies Artūrs Kulda, bļin viesosies, visa Severstaļ komanda, nevis viens Kulda
TUpie žurnālisti..

  -1 [+] [-]

, 2018-09-09 10:15, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Vienmēr besījuši šie virsraksti, viesosies Artūrs Kulda, bļin viesosies, visa Severstaļ komanda, nevis viens Kulda
TUpie žurnālisti..
Tas ir clickbaits
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-09-09 10:29, pirms 6 gadiem
Pļernaks molodčiks!
Nez šodien būs jāsēž uz līkā un mutē baranka
Kādas krāsas obonjiments? Platīns, zelts, sudrabs vai tomēr iedomu?
Cik maksa biļete?

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 10:32, pirms 6 gadiem
Spēle būs līdzīga, ka tik OT šodien nav!

  +3 [+] [-]

, 2018-09-09 10:42, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Šodienas cieto drāti baudīšu klātienē,pie tv ekrāna
sanāk, ka tev ir netradicionāla orientācija pret dzimumiem, gan priekšmetiem, trolli

  +4 [+] [-]

, 2018-09-09 10:44, pirms 6 gadiem
lonja rakstīja: Cik Tev maksā par šito stulbību rakstīšanu?neticu,ka cilvēks nopietni var būt tik truls!Sen jau skaidrs,ka troļļu fermas nav izdomājums-tā ir realitāte un tu esi tiešs piemērs to eksistencei
jā reti truls trollis ir fanotājs a

  +2 [+] [-]

, 2018-09-09 10:57, pirms 6 gadiem
Teicami, ka Dinamiešu uzvaru taka radījusi tādu ažiotāžu. Var redzēt, ka aizvaidznieks noliedzējiem sāk iegaršoties. Patiess prieks būs izbaudīt VIP priekšrocības un pārākumu otro dienu pēc kārtas.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 11:00, pirms 6 gadiem
lonja rakstīja: Cik Tev maksā par šito stulbību rakstīšanu?neticu,ka cilvēks nopietni var būt tik truls!Sen jau skaidrs,ka troļļu fermas nav izdomājums-tā ir realitāte un tu esi tiešs piemērs to eksistencei
Kā teica vienā filmā: Cilvēka stulbumam nav robežu! Dinamo nolicēji to katru dienu apstiprina praksē. Var pat teikt, ka viņi ir līdzautori šai spārnotajai frāzei.

     [+] [-]

, 2018-09-09 11:01, pirms 6 gadiem
Vakar skatījos Čempionu līgu starp Šveices un Anglijas komandām. Viņiem top scoreram ir nedaudz cits krekls. Pirmo reizi redzēju hoķī ko tādu. Bija interesanti.
Starp citu, angļu komandā pieteikts bija "latvietis" Toms Rutkis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2018-09-09 11:05, pirms 6 gadiem
Speciāli priekš fuņa, šodien arī spēli neskatīšos un negaidi komentus no manis. Viss ko gribēju pateikt jau pateicu sezonas sākumā un nepārveido manus komentus!
Peries viens pats šajā miskastē ar pārējiem aklās zarnas deģenerātiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-09 11:11, pirms 6 gadiem
lonja rakstīja: Es ari skatījos,ļoti zema līmeņa turnīrs....pat nevis skatījos,bet fonā gāja
Kaut kas līdzīgs. Kad, ar vienu aci pamanīju šveicieti ar zilo muguru, pievērsos ekrānam. Hokejs gan tāds pavasarīgs.

  -3 [+] [-]

, 2018-09-09 11:12, pirms 6 gadiem
lonja rakstīja: nav jau ko rakstīt,jo Rd uzvarkad sāks zaudēt,gan jau ka rakstīsi
es rakstu tikai tad kad skatos! nepiesien man to ko es nedaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 11:17, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: es rakstu tikai tad kad skatos! nepiesien man to ko es nedaru!
Izcili! Tava klaviatūra pati ieslēdzas un raksta. Nerakstīt nozīme, ka komentāra vienkārši nav!

     [+] [-]

, 2018-09-09 11:33, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: latviešiem vajadzētu lepoties, ka viņiem ir vismaz viens augsta līmeņa sporta klubs

futbolā nav, basketbolā nav

allaž esmu brīnījies kāpēc pat leišiem un igauņiem ir Eirolīgas līmeņa basketbola klubi
Kārtīgi, adekvāti letiņi arī lepojas! Dzīvē apmaldījusies kārklenieki noliek .

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 11:39, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Speciāli priekš fuņa, šodien arī spēli neskatīšos un negaidi komentus no manis. Viss ko gribēju pateikt jau pateicu sezonas sākumā un nepārveido manus komentus!
Peries viens pats šajā miskastē ar pārējiem aklās zarnas deģenerātiem!
Jūtu ka DR sekmīgais sākums un pati spēles kvalitāte da;ziem pamatīgi noskaņojumu sabojā. Namejs ar asti kājstarpē klusē vai pa retam kaut ko nesaprotamu pasaka, banss tikai 'par čekistiem raksta, vairs par vājo spēli nespēj neko uzrakstīt. zaipis no dusmām jau vārās un lamājās pirms spēles. Ja jau no rīta dusmīgi saka ka spēli neskatīsies , tad ir pamatīgi DR nokaitinājusi ar savu labo spēli. DR nelabvēļiem vai nu milzīgas dusmas vai slēpjas kā partizāni.
Droši vien Savicka izsvilpšana arēnā arī ļoti kādam nepatīk, jo pierāda ka DR fani necieš Savicki.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-09 11:40, pirms 6 gadiem
lonja rakstīja: fanotājs a laikam vienīgais,kurš vēl cīnās šajā neredzamajā frontēpārējie nolīduši ierakumos,gaida Rd zāģi,tad bariem saskriesvispār jau grūti viņiem-bja jau pieraduši,ka RD kāš un var brīvi izpausties,a šosezon sākums komandai veiksmīgs un rakstīt ta nav ko!
nez,troļļiem algu maksā arī tad,ja neko neraksta?ķipa-forsmažors,alga tiek saglabāta
Kad DR būs zaudējumi, tad līdīs no alām ārā.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-09 11:49, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: latviešiem vajadzētu lepoties, ka viņiem ir vismaz viens augsta līmeņa sporta klubs

futbolā nav, basketbolā nav

allaž esmu brīnījies kāpēc pat leišiem un igauņiem ir Eirolīgas līmeņa basketbola klubi
Kur tev igauņiem ir eiroligas klubs?

  +2 [+] [-]

, 2018-09-09 11:52, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Jūtu ka DR sekmīgais sākums un pati spēles kvalitāte da;ziem pamatīgi noskaņojumu sabojā. Namejs ar asti kājstarpē klusē vai pa retam kaut ko nesaprotamu pasaka, banss tikai 'par čekistiem raksta, vairs par vājo spēli nespēj neko uzrakstīt. zaipis no dusmām jau vārās un lamājās pirms spēles. Ja jau no rīta dusmīgi saka ka spēli neskatīsies , tad ir pamatīgi DR nokaitinājusi ar savu labo spēli. DR nelabvēļiem vai nu milzīgas dusmas vai slēpjas kā partizāni.
Droši vien Savicka izsvilpšana arēnā arī ļoti kādam nepatīk, jo pierāda ka DR fani necieš Savicki.
Patiesam, viss vai gandriz viss ir ka tu saki. Bet - katrs jau fano un atbalsta to, ko vins grib. Saja gadijuma RD. Vai jebkuru citu hokeja un ne tikai hokeja komandu. Nevienam nav aizliegts fanot par to, par ko vins grib fanot. Saja gadijuma RD. Sava veida fenomens jau tas ir sepat sportacentra - tikdaudz RD noliedzeju, bet visos rakstos par komandu tie pasi noliedzeji komente uz nebedu. Patiesam interesanti...

  +3 [+] [-]

, 2018-09-09 11:55, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Patiesam, viss vai gandriz viss ir ka tu saki. Bet - katrs jau fano un atbalsta to, ko vins grib. Saja gadijuma RD. Vai jebkuru citu hokeja un ne tikai hokeja komandu. Nevienam nav aizliegts fanot par to, par ko vins grib fanot. Saja gadijuma RD. Sava veida fenomens jau tas ir sepat sportacentra - tikdaudz RD noliedzeju, bet visos rakstos par komandu tie pasi noliedzeji komente uz nebedu. Patiesam interesanti...
Liepājas Ivars ir vislielākais fenomens.
1 2 3 85 komentāri