Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" aizsargs uz skūtera saduras ar auto un iedzīvojas savainojumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flames" aizsargs uz skūtera saduras ar auto un iedzīvojas savainojumā
Rasmuss Andešons. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kalgari "Flames" paziņojis, ka aizsargs Rasmuss Andešons trešdien iedzīvojies traumā. Atrodoties izbraukumā Detroitā, viņš braucis ar skūteri un sadūries ar auto.

Trešdienas pēcpusdienā Rasmuss Andešons uz skūtera devās pie komandas biedriem, lai pievienotos vakariņām, kad uz gājēju pārejas cieta sadursmē ar auto. Ātrā palīdzība viņu nogādāja slimnīcā, kur hokejistam veica pārbaudes. Trešdienas vakarā Andešons tika izlaists no slimnīcas un izbraukuma laikā paliks kopā ar Kalgari "Flames".

26 gadus vecais Andešons šosezon nav izlaidis nevienu maču – 51 spēlē viņš atzīmējies ar septiņiem vārtiem un 27 piespēlēm. Pilnīgi visos mačos zviedrs uz ledus pavadījis vairāk par 20 minūtēm, un regulāri spēles laiks pārsniedzis arī 25 minūšu robežu.

Andešons šonakt nedosies laukumā pret Detroitas "Red Wings", bet savainojumi nav tik nopietni, lai viņam nāktos izlaist ilgāku laika periodu.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/4172540/202...