Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Ārmstrongs sola palīdzēt dopinga lietu izmeklēšanā

Andrejs Siliņš

Ārmstrongs sola palīdzēt dopinga lietu izmeklēšanā
Lenss Ārmstrongs
Foto: AP/Scanpix

Bēdīgi slavenais amerikāņu riteņbraucējs Lenss Ārmstrongs solījis sadarboties ar neatkarīgo komisiju, kas izveidota, atklāti pastāstot visu par savu ar dopingu lietošanu saistīto sportista pagātni, pieļaujot, ka mūža diskvalifikācija varētu netikt atcelta arī šādas liecības gadījumā.

Vakar Starptautiskā Riteņbraukšanas apvienība (UCI) paziņoja par īpašas komisijas izveidi. Komisija trīs cilvēku sastāvā nodarbosies ar pagātnē sporta veidā notikušo dopinga lietu izmeklēšanu. Komisijā darbosies šveiciešu politiķis un bijušais prokurors Diks Mārtijs, vāciešu antidopinga eksperts Ulrihs Hāss, kā arī bijušais austrāliešu militārais virsnieks un kara noziegumu izmeklētājs Pīters Nikolsons.

Ārmstrongs savā "Twitter" profilā paziņojis, ka sadarbosies ar komisiju un sniegs tai atklātu un godīgu liecību par visiem pagātnes notikumiem saistībā ar riteņbraukšanu. Novembrī sportists atzina, ka būtu gatavs piedalīties komisijas darbības veicināšanā, ja pret viņu izturētos tāpat, kā pret citiem, kas piedalījušies neatļautajās darbībās.

Tomēr tagad Ārmstrongs mainījis domas un būšot gatavs palīdzēt, pat neraugoties uz to, ka viņa diskvalifikācija netiks atcelta, un viņš nevarēs piedalīties arī triatlona sacensībās.

Izmantotie resursi:
Telegraph.co.uk - Telegraph online, Daily...

     [+] [-]

, 2014-01-09 14:30, pirms 10 gadiem
Meistarklase krīzes menedžmentā. Visticamāk, izmeklētāji Lensu apklusinās tāpat kā leģendāro spāņu dakteri, bet tādi paziņojumi vienalga prasa zināmu raksturu.

     [+] [-]

, 2014-01-09 14:42, pirms 10 gadiem
M rakstīja: Meistarklase krīzes menedžmentā. Visticamāk, izmeklētāji Lensu apklusinās tāpat kā leģendāro spāņu dakteri, bet tādi paziņojumi vienalga prasa zināmu raksturu.
Tieši tā. Tas vairāk ir Ārmstronga PR cilvēku gājiens, lai kaut kā sabiedrības attieksmi mainītu, sak, es visu nožēloju un apsolos palīdzēt, lai vairāk NEVIENS tā nedarītu... mhm...

Vienīgi tam politiķim Ārmstronga stāstītais var būt kkas jauns, dopinga ekspertiem un militāristiem... viņi paši Ārmstrongam kko var pastāstīt pie tējas tases garajos sarunu vakaros.

Jebšu - visi visu tāpat zina, tikai tautai vajag maizi un teātri... vot jums i teātris.