Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Aparjods pirmajā PK posmā Leikplesidā noslēdz labāko sešinieku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Aparjods pirmajā PK posmā Leikplesidā noslēdz labāko sešinieku
Kristers Aparjods. Foto: Josef Plaickner

Šodien Pasaules kausa pirmajā posmā kamaniņu sportā ASV Leikplesidas trasē vīriešu vieninieku sacensībās labāko sešinieku noslēdza Kristers Aparjods, kamēr Gintam Bērziņam 16. vieta. Uzvarēja vācietis Makss Langenhans.

Kristers Aparjods pēc pirmā brauciena ieņēma piekto vietu, nemaz tik daudz neatpaliekot no trešās. Otrais brauciens tā vidus daļā nebija tas kvalitatīvākais, kā rezultātā Aparjodam nācās zaudēt vienu vietu, pirmo posmu Leikplesidā noslēdzot sestajā pozīcijā.

Vēl bēdīgāk sacensības aizvadīja Gints Bērziņš, kurš nekvalificējās rīt gaidāmajām sprinta sacensībām. Lai to paveiktu, viņam bija nepieciešams iebraukt labāko 15 sportistu vidū, paliekot pirmajam aiz strīpas - 16. vietā. Abos braucienos tika pieļautas kļūdas trasē, kas ietekmēja rezultātu.

Par sacensību uzvarētāju kļuva vācietis Makss Langenhans, kurš par 0.446 sekundēm apsteidza austrieti Jonass Milleru. Arī trešajā vietā austrietis - Niko Gleišers, kurš pēc pirmā brauciena bija vietu aiz Aparjoda. Ceturto un piekto vietu ieņēma mājinieki no ASV.

Pirmais Pasaules kausa posms turpināsies rīt.

PK posms kamaniņās, vīrieši

V.SportistsValstsLaiks
1.M.LangenhansVācija1:41.952
2.J.MillersAustrija+0.446
3.N.GleišersAustrija+0.633
4.T.VestsASV+0.636
5.E.GustafsonsASV+0.751
6.K.AparjodsLatvija+0.817
16.G.BērziņšLatvija+1.790

     [+] [-]

, 2023-12-09 00:06, pirms 10 mēnešiem
Cerams, ka Itālija olimpisko reni nerīkos Leikplesidā...

Vienā vārdā sakot - sūdīgi.