Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2953, Did:0, useCase: 3

Indrašim vārti un bullītis pret bijušo klubu, Ozoliņa "Torpedo" sakauj CSKA

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Indrašim vārti un bullītis pret bijušo klubu, Ozoliņa "Torpedo" sakauj CSKA
Miks Indrašis. Foto: hcadmiral.ru

Savus sestos vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā guvis Miks Indrašis, kurš pēcāk bija precīzs arī bullīšu sērijā, nodrošinot Vladivostokas "Admiral" panākumu ar 2:1 pār savu bijušo klubu Maskavas "Dynamo". "Admiral" svinēja pirmo panākumu Latvijas speciālistu Leonīda Tambijeva un Andreja Banadas vadībā.

31 gadu vecais Indrašis aizvadīja vienu no savām spilgtākajām spēlēm šosezon, uz ledus pavadītajā 21 minūtē un 16 sekundēs latvietim atzīmējoties ar rezultatīvu ātrā uzbrukuma nobeigumu mača 51. minūtē, kā arī bullīšu sērijā panākot 1:1. Indraša rēķinā arī viens no četriem uzvarētiem iemetieniem un kopumā divi metieni pa vārtiem.

VIDEO: Indrašis iemet divas reizes, Tambijeva "Admiral" pārspēj Maskavas "Dynamo"

• Cits Latvijas valstsvienības uzbrucējs Rihards Bukarts "Dynamo" cietoksni apdraudēja piecas reizes, kā arī veica vienu spēka paņēmienu.

• Teicamu spēli Vladivostokas kluba vārtos aizvadīja Ņikita Serebrjakovs, kurš neitralizēja 39 no 40 Rietumu konferences vicelīderes veiktajiem metieniem un četrus no pieciem bullīšiem. "Admiral" pārtrauca piecu zaudējumu sēriju, tomēr ar 21 punktu 38 mačos joprojām atrodas pēdējā pozīcijā visā līgā.

• Negaidītu panākumu izcīnīja trenera asistenta Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas izbraukumā pārtrauca līgas granda Maskavas CSKA piecu uzvaru sēriju - 5:2. Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja amerikānis Kens Agostīno (2+1) un Damirs Žafjarovs (1+2).

Fantastiska atspēlēšanās padevās Čerepovecas "Severstal", savā laukumā pamatlaika pēdējo 80 sekunžu laikā likvidējot divu vārtu deficītu pret Rietumu konferences līderi Helsinku "Jokerit". Beigās gan Somijas klubs uzvarēja ar 4:3 pagarinājumā, tomēr "Severstal" nopelnīja savu 51. punktu, no līderes atpaliekot par nieka trīs punktu tiesu. "Severstal" vismaz punktu ieguvusi 21 no pēdējām 22 cīņām. Divas reizes čerepoveciešu cietoksni iekaroja zviedrs Filips Holms.

• Kirila Raskazova divi vārtu guvumi, Jegora Voronkova izdarītas četras rezultatīvas piespēles, kā arī Igora Saprikina 32 atvairītie metieni kaldināja pastarītes Podoļskas "Vityaz" uzvaru izbraukumā pār Minskas "Dinamo" - 4:1. Tādējādi Rīgas "Dinamo" atkal tika nobīdīta līdz pēdējai vietai Rietumos.

34 sekundes līdz pamatlaika beigām izšķirošos vārtus iemeta Jaroslavļas "Lokomotiv", savā laukumā ar 3:2 pieveicot Gagarina kausa pašreizējo īpašnieci Omskas "Avangard". Dzelzceļnieku panākums bija pelnīts, ņemot vērā, ka laukuma saimnieki izdarīja par 14 metieniem vairāk (32-18).

KHL spēles 8. decembrī

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Metallurg - Kunlun Red Star6:4Traktor - SKA1:4
Severstal - Jokerit3:4 PNeftekhimik - Sibir0:3
Dinamo Mn - Vityaz1:4CSKA - Torpedo2:5
Dynamo M - Admiral1:2 PMLokomotiv - Avangard3:2
Dinamo R - Amur

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2021-12-09 07:44, pirms 2 gadiem
Ljoti labi, Indrashis ir lideris khl klubā. Domāju, ka vins ir savā vietā un arī izlasei, tas ir labākais scenārijs. Sveicieni ari trenerim ar pirmo uzvaru!