Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons, visticamāk, atkal paliks ārpus "Sabres" pieteikuma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensons, visticamāk, atkal paliks ārpus "Sabres" pieteikuma
Zemgus Girgensons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas pēdējā vietā esošā Bufalo "Sabres" nākamo spēli aizvadīs šonakt, pulksten 3:30 pēc Latvijas laika izbraukumā tiekoties ar Čikāgas "Blackhawks". Uzbrucējs Zemgus Girgensons treniņā nebija iekļauts nevienā no virknējumiem, kas ļauj secināt, ka nāksies izlaist otro maču pēc kārtas.

Iepriekšējā spēlē Bufalo "Sabres" pārtrauca četru zaudējumu sēriju, viesos ar 4:2 pārspējot Kolorado "Avalanche". Cīņu no malas vēroja vienīgais latvietis Nacionālajā hokeja līgā Zemgus Girgensons, kurš tika atstāts rezervē. Pie punktiem viņš pēdējoreiz tika 14. oktobrī, sausā paliekot nākamajās 19 spēlēs pēc kārtas.

Šonakt pulksten 3:30 izbraukuma sērija turpināsies pret Čikāgas "Blackhawks", kas ir pēdējo gadu titulētākā komanda, un treniņos pirms dueļa Girgensons atkal netika iekļauts nevienā no virknējumiem. Ja nenotiks kas negaidīts, latvietis atkal spēli skatīsies no tribīnēm. Šajā sezonā aizvadītajās 24 spēlēs Girgensons guvis vienus vārtus un izdarījis divas piespēles.

Ceturtajā maiņā slidoja Džordans Nolans, Jūhans Lāšons un Sems Reinhārts, savukārt trešo maiņu veidoja Kails Okposo, no fārmkluba izsauktais Evans Rodrigess un no Detroitas "Red Wings" iemainītais Skots Vilsons, kurš pagājušajā sezonā kļuva par Stenlija kausa čempionu Pitsburgas "Penguins" sastāvā.

"Visi zina, ka Čikāga ir patīkama vieta, kur spēlēt. Nedrīkst pretiniekiem dot vietuun laiku, citādi viņi par to sodīs. Komandā lielākā daļa spēlētāju kopā pavadījuši ilgu laiku, pieraduši cits pie cita," sāncenšus raksturoja Bufalo aizsargs Marko Skandela.

Čikāgas "Blackhawks" pēdējās piecās spēlēs nav uzvarējusi, gūstot tikai desmit vārtus un realizējot vienu no 21 vairākuma. Savainotais vārtsargs Korijs Krofords izlaidis trīs mačus, taču viņš varētu atgriezties ierindā tieši pret "Sabres".

Bufalo "Sabres" virknējumi

Evanders Keins – Džeks Aikels – Džeisons Pominvils, Benuā Puliots – Raiens O'Railijs – Hadsons Fašings, Skots Vilsons – Evans Rodrigess – Kails Okposo, Džordans Nolans – Jūhans Lāšons – Sems Reinhārts

Izmantotie resursi:
Sabres know what to expect, even with Hawks on...

  +5 [+] [-]

, 2017-12-08 11:50, pirms 6 gadiem
Ļoti slikta ziņa.

  +8 [+] [-]

, 2017-12-08 11:54, pirms 6 gadiem
Ja komanda turpinās uzvarēt, sastāvs paliks nemainīgs. Domājams, ka Čikāga šonakt pārtrauks savu zaudējumu sēriju, un tad varbūt Zemgum būs šanse tik atpakaļ sastāvā... bet nu ļoti gribētos redzēt kādu maiņas darījumu un svaigu startu Girgim citā komandā

     [+] [-]

, 2017-12-08 12:00, pirms 6 gadiem
panika var sākties, dāmas, sastājamies rindā lūdzu, jā rindā. 3,2,1 un aiziet

     [+] [-]

, 2017-12-08 12:09, pirms 6 gadiem
KHL tuvojās

  -1 [+] [-]

, 2017-12-08 12:10, pirms 6 gadiem
Tad beidzot būs maiņa tam Zirgam vai nē? Cik var gaidīt?! Ja protams kādam vajag viņu. Brūti pasūtīt , dabūt latviešu cacu kadu un pa eiropu pakapāties. Ja ir iekšā , tiks atpakaļ , ja nē DR palīdzēs.

  +4 [+] [-]

, 2017-12-08 12:16, pirms 6 gadiem
girgensonam jau sen vajadzēja tīties prom no tās komandas, nevis tupi sēdēs un samierināties ar minimumu..

viņš tomēr bija 13.piks? no viņa daudz vairāk tika gaidīts... pārliecības viņam pašam nav vairs nekādas...

aizsēdējies komforta zonā un tas arī viss....

     [+] [-]

, 2017-12-08 12:20, pirms 6 gadiem
Varbūt Flames vēljoprojām ir interese par viņu? Nav kāds ko lasījis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-12-08 12:30, pirms 6 gadiem
Jāmaina komanda! (ja kādam viņš tur ir vajadzīgs)

  +7 [+] [-]

, 2017-12-08 12:43, pirms 6 gadiem
Panikas nav, bet tomer tas ir nopietni...lidz sim vinu neskaara paliksana arpus sastava, ja vien bija vesels...

Lielaka skrobe, ka vins sezonas sakuma paradija, ka mierigi var spelet 2 maina,ara nekrita vispar..

Ta ir NHL, Ari veiksme un treneru milestiba vajadziga loti Lai izsistos..

  +5 [+] [-]

, 2017-12-08 12:58, pirms 6 gadiem
Ne vienmer tie punkti ir galvenie.

Atceros Dinamo speleja tads Giroux. Vins AHL bija vienkarsi monstrs, meta pa 50-60 saibam sezona,protams parliecinoss visas ligas labakais snaiperis gadiem tuvakos biezi vien apsteidzot par 25-30 vartiem sezona.bija pat sezona, kur vins iemeta 60 vartus 69 speles!! Un tas nebija 80tajos gados, bet nesen.

Bet ar visu to, vins uz Capitals tika pasaukts vien dazas reizes un pat ja uzreiz guva vartus tapat tika nosutits atkal leja. Tur vel vienu snaiperi nevajadzeja.nekads defa specialists tapat ka Ovie vins protams nav.

Tagad lenam calis jau aizspelejies lidz Francijas ligai, bet drosi vien vareja but NHL spideklis, ja pareizi zvaigznes sakristu. Katram savs cels un daudz kas ir atkarigs no komandas,treneriem un veiksmes.

Cerams Girgensons vel tiks pie varda un izmantos iespejas.

     [+] [-]

, 2017-12-08 13:02, pirms 6 gadiem
AHL? Eiropa?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-12-08 13:31, pirms 6 gadiem
Es izteikšos tā neobjektīvi jo NHL neesmu skatījies ilgi. Zemgus vasarā pirms paplašinātā drafta tika aizsargāts. Tātad savā ziņā Bufalo rēķinājās ar viņu nākotnes skatījumā. Tad tagad tā atsēdināšana saistīta ar zaudējumu sēriju?
Varbūt ir kādam info par to vai citas komandas interesējas?
Tas ka darba spējas Zemgusam ir lielas ir skaidrs.

     [+] [-]

, 2017-12-08 13:34, pirms 6 gadiem
par viņu vienu brīdi Pingvīni bija izrādijuši interesi.... nav Zemgus slikts. Pirmajās 2 sezonās NHL bija atslēgas spēlētājs... un tad nāca pāķis Dens...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-08 14:17, pirms 6 gadiem
Galvenais, lai Bufalo bez viņa nesāk uzvarēt. Tā gan būtu ļauna zīme. Pagaidām viss kārtībā

  +1 [+] [-]

, 2017-12-08 14:21, pirms 6 gadiem
Ļoti bēdīgi. Ja drafta 14. numurs netiek sastāvā NHL vājākajā komandā, tad ir ļoti slikti. Vai nu pats degradējies, vai komanda šo iemarinējusi. Komandas maiņa varbūt nāks par labu. Bufalo vairs aršana nebūs. Tie ir visus pārkaluši lemešos un pat drafta otro numur Reinhārtu iečekerējuši ceturtajā maiņā. Ja ne citādi, tad labas Eiropas līgas arī ir risinājums.

  -2 [+] [-]

, 2017-12-08 14:22, pirms 6 gadiem
Es taču teicu,ka tas ir beigu sākums.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-08 14:24, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Ļoti bēdīgi. Ja drafta 14. numurs netiek sastāvā NHL vājākajā komandā, tad ir ļoti slikti. Vai nu pats degradējies, vai komanda šo iemarinējusi. Komandas maiņa varbūt nāks par labu. Bufalo vairs aršana nebūs. Tie ir visus pārkaluši lemešos un pat drafta otro numur Reinhārtu iečekerējuši ceturtajā maiņā. Ja ne citādi, tad labas Eiropas līgas arī ir risinājums.
Komanda nav viņu iemarinējusi,spēlēt čalim deva,neparādija neko!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-12-08 14:38, pirms 6 gadiem
Muļķības sarakstījuši. Buffalo gatavojas maiņas darījumam, tāpēc izliek spēlēt visus, ko vien var. Girgensons būs atpakaļ sastāvā tiklīdz maiņa būs notikusi, vai agrāk, ja tā nenotiks. Nekur viņu nemainīs un nekādā gadījumā nav tā, ka viņš neko nav parādījis, kā tev dažiem dīvāna ekspertiem liekās. Vienkārši viņa loma komandā ir bottom six un tā tas arī paliks- par punktiem var aizmirst, tā nav mēraukla.

     [+] [-]

, 2017-12-08 14:46, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Žirū jau bija līderis uz laukuma, viņš meta vai nē, bet deva to enerģiju un spēku. bet ko tad Zirgs dod Buffalo? - zaudējumus.
Lideris AHL, bet ne NHL. Jebkura cita NHL komanda vismaz dotu kartigu iespeju vai vispar balstitu savu speli uz speletaju, kurs mazliet pari divdesmt gadiem liek vartus ieksaa praktiski katru speli farmkluba un ir galvas tiesu paraks par citiem liigaa vartu gusanas zina...bet ne Capitals, Ko vini ar diviem Oveckiniem daritu?

Un nejau del Girgensona vien Buffalo zaude...

     [+] [-]

, 2017-12-08 14:46, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Žirū jau bija līderis uz laukuma, viņš meta vai nē, bet deva to enerģiju un spēku. bet ko tad Zirgs dod Buffalo? - zaudējumus.
Lideris AHL, bet ne NHL. Jebkura cita NHL komanda vismaz dotu kartigu iespeju vai vispar balstitu savu speli uz speletaju, kurs mazliet pari divdesmt gadiem liek vartus ieksaa praktiski katru speli farmkluba un ir galvas tiesu paraks par citiem liigaa vartu gusanas zina...bet ne Capitals, Ko vini ar diviem Oveckiniem daritu?

Un nejau del Girgensona vien Buffalo zaude...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-08 14:54, pirms 6 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: KHL tuvojās
pazudis KHLa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-08 14:58, pirms 6 gadiem
merikikifans rakstīja: Cerams,ka latvieši sasparosies un iebalsos Zemgu zvaigžņu spēlē
Diennakti var balsot 10 reizes, uz prieksu, tauta

     [+] [-]

, 2017-12-08 15:04, pirms 6 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: Muļķības sarakstījuši. Buffalo gatavojas maiņas darījumam, tāpēc izliek spēlēt visus, ko vien var. Girgensons būs atpakaļ sastāvā tiklīdz maiņa būs notikusi, vai agrāk, ja tā nenotiks. Nekur viņu nemainīs un nekādā gadījumā nav tā, ka viņš neko nav parādījis, kā tev dažiem dīvāna ekspertiem liekās. Vienkārši viņa loma komandā ir bottom six un tā tas arī paliks- par punktiem var aizmirst, tā nav mēraukla.
Kā tad, ņēma čali pirmās kārtas vidū ar domu, ka nebūs punktu. Vadība noteikti ir vīlusies, bet tur daudzi ir iečekerēti un maz ko parādījuši. Kādas tur maiņas. Dažus aizmainot un dažus atmainot nekas nemainīsies Girgensona karjerā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-08 15:17, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: 2 gadus vecāks #13 pašlaik spēlē vienā no vājākajiem SHL klubiem Brandon Gormley - Eliteprospects.com
nepalīdzēja arī maina uz Avalanche
Es jau arī domāju, ka priekšā stāv Eiropa. Protams, viss kas var būt. Aiz Girgensona draftētais Teravainens tagad plosās. Faksa arī rāda solīdu sniegumu. Katrā ziņā Bufalo jēgas palikt nav, tik cik iekasēt līgumā paredzēto naudiņu.

     [+] [-]

, 2017-12-08 16:38, pirms 6 gadiem
ogreskijs rakstīja: Lideris AHL, bet ne NHL. Jebkura cita NHL komanda vismaz dotu kartigu iespeju vai vispar balstitu savu speli uz speletaju, kurs mazliet pari divdesmt gadiem liek vartus ieksaa praktiski katru speli farmkluba un ir galvas tiesu paraks par citiem liigaa vartu gusanas zina...bet ne Capitals, Ko vini ar diviem Oveckiniem daritu?

Un nejau del Girgensona vien Buffalo zaude...
Jebkura cita NHL komanda?
Ne jau tikai Capitals sistēmā viņš pabija. Vēlāk mēģināja gan Edmontonā, gan Kolumbusā. Karjeru sāka Otavā un Rendžeros.
Iemesls vienkāršs- nespēj pierādīt sevi pie īstajiem večiem. Ja pa 48 spēlēm NHL vari iemest tikai 6 vārtus, tad ir diezgan švaki, jo kā jau minēji viņam funkcija laukumā ir tikai viena, spēlēt aizsardzībā nav viņa spēcīgā puse.

Tas, ka met vienā līgā, neko negarantē citur, jo ir neskaitāmi faktori, kas to ietekmē. Nejau viņš viens tāds AHL spīdeklis, kam NHL nav ko darīt- viņa partneris Capitals fārmā Keith Aucoin, leģendārā Bostonas aizsarga dēls Chris Bourque, Kuldas bijušais komandas biedrs Jason Krog un šobrīdējais Astanas "kazahs" Martin St.Pierre. Jāatzīst gan, ka Giroux ir vienīgais no šīs kompānijas, kurš nav sēdoša suņa augumā.

Arī teikt "aizspēlējies līdz Francijas līgai" nav līdz galam korekti. Pagājušajā sezonā ielika 18 golus KHL, attiecīgi nedomāju, ka viņam būtu problēmas atrast darbu arī Eiropas top līgās. Visticamāk Francijas piedāvājumā bija kas tāds, kas lika nosliegties tam par labu.

     [+] [-]

, 2017-12-08 16:50, pirms 6 gadiem
asusasus rakstīja: pazudis KHLa
tāpat kā Tu pazudi Maximā?

     [+] [-]

, 2017-12-08 17:56, pirms 6 gadiem
Tas bija gaidāms,jo uzvarējošo sastāvu treneri parasti nemaina.Zemgum ,toties, laiks pārdomām.

     [+] [-]

, 2017-12-08 21:02, pirms 6 gadiem
Kā FUNS teiktu, Girgensons nopietni trenējās Sabres klubā, lai vēlāk labā formā pievienotos Dinamo Rīga,