Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs: "Domāju par komandas biedriem un uzvarām, nevis Džeksona teikto"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Entonijs: "Domāju par komandas biedriem un uzvarām, nevis Džeksona teikto"
Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" līderis Karmelo Entonijs nebija priecīgs par prezidenta Fila Džeksona pausto viedokli, ka viņam patīk pārturēt bumbu, un tas liedz labāk izspēlēt trijstūra uzbrukumu.

Aizvadītajā naktī Ņujorkas "Knicks" savā laukumā ar 94:126 atzina Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Klīvlendas "Cavaliers" pārākumu. Mājinieku rindās tikai astoņus punktus iemeta Karmelo Entonijs, kurš pirms tam saņēma kritiku no kluba prezidenta Fila Džeksona par bumbas pārturēšanu.

"Negribu atbildēt uz šādiem jautājumiem," sacīja Entonijs, kurš tomēr pauda viedokli par Džeksona teikto un vai tas bija nepieciešams. "Ja gribu būt godīgs, pat nezinu, ko viņš pateica. Vienkārši nevēlos par to runāt."

"Galvenās domas manā galvā ir par komandas biedriem un uzvarēšanu," turpināja Entonijs. "Esam demonstrējuši lielisku basketbolu, un tas ir vienīgais, kam pievēršu uzmanību. Lai ko Fils pateica, viņš to pateica. Man par to nav sakāms nekas."

Iepriekš Džeksons intervijā izteicās, ka Entonijs trijstūra basketbolā varētu ieņemt Maikla Džordana vai Kobes Braienta lomu, tomēr viņš pārāk ilgi pieturot bumbu. "Karmelo vairākās situācijās grib bumbu turēt ilgāk nekā vajadzētu. Mums ir noteikums: ja bumbu turi divas sekundes, palīdzi aizsardzībai," sacīja Džeksons. "Viņam ir tendence pieturēt bumbu trīs, četras, piecas sekundes, un viss uzbrukums ir apstājies."

"Tā ir viena no lietām, pie kuras mums jāstrādā," turpināja Džeksons. "Tomēr Karmelo ir pielāgojies trijstūra uzbrukumam. Viņš zina, ko var paveikt, un vēlas redzēt, kā uzbrukums atnes panākumus."

"Jā, reizēm tā notiek," norādīja Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks. "Taču ir reizes, kad viņš uz savas muguras nes visu komandu. Tas ir normāls balanss. Karmelo ir zvaigzne, kura var nokārtot metienu no pustālās distances. Reizēm runājam par to, ka bumbu turam par sekundi vai divām ilgāk, bet Karmelo tas ir atļauts, jo viņš var pats sev nokārtot metienu."

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +4 [+] [-]

, 2016-12-08 15:08, pirms 7 gadiem
Varu piekrist Hornačekam, ka ir spēlētāji, kuru var un ir spēlētāji, kuri nevar pārturēt bumbu. Un Entonijs ir no tiem, kurš var un drīkst to darīt.
Bet vispār jau Džeksonam ir slikta atmiņa vai nu arī viņam patīk glorificēt "vecos, labos" laikus, kad zāle bija labāka utt., respektīvi - kā jau veciem cilvēkiem patīk to darīt. Vai tad MJ nemēdza pārturēt bumbu? Mēdza! Kobe? Arī regulāri pārturēja bumbu. Tā, ka lai Džeksons nestāsta muļķības! Ja grib 3.nr, kurš bumbu nepārtur, lai Entonija vietā laukumā laiž Tomasu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-08 15:18, pirms 7 gadiem
Secinot pēc pēdējās spēles Melo arī nav kam dot bumbu bez KP. Baigi stīvi visi, nevar pieņemt ātrus lēmumus. Vroģe pietuvojās tuvāk grozam, bet pēc tam apstājas un ilgi domā ko darīt.

     [+] [-]

, 2016-12-08 15:31, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Varu piekrist Hornačekam, ka ir spēlētāji, kuru var un ir spēlētāji, kuri nevar pārturēt bumbu. Un Entonijs ir no tiem, kurš var un drīkst to darīt.
Bet vispār jau Džeksonam ir slikta atmiņa vai nu arī viņam patīk glorificēt "vecos, labos" laikus, kad zāle bija labāka utt., respektīvi - kā jau veciem cilvēkiem patīk to darīt. Vai tad MJ nemēdza pārturēt bumbu? Mēdza! Kobe? Arī regulāri pārturēja bumbu. Tā, ka lai Džeksons nestāsta muļķības! Ja grib 3.nr, kurš bumbu nepārtur, lai Entonija vietā laukumā laiž Tomasu!
Viņš, ja nemaldos to pašu teica arī par Kobi. Varbūt tā ir vecajām āzim taktika.

Bet jā, Entonijs tiešām var spēlēt viens uz viens. Tik manuprāt, lai arī cik pieredzējis vīrs viņš nebūtu, viņam ļoti klibo decision making ... Kad vajag, un kad nevajag turēt to bumbu. Tur tā problēma.

Bet, taimings Filam gan bija tizls, lai šo visu teiktu. Komandai uzvaru sērija, un Entonijs bija atpakaļ uz sliedēm!

  +6 [+] [-]

, 2016-12-08 15:32, pirms 7 gadiem
Palasot netā izrādas,ka NYk vispār mājas ieradušies nakts vidū..Kristaps vispār mājās ticis četros no rīta..Nav brīnums,ka izskatijās pilnīgi nekāds

  -2 [+] [-]

, 2016-12-08 16:29, pirms 7 gadiem
Karmelo tā zupa būs jāizstrebj, spēcīgākās kārtis ir Džeksona rokās un tam pūtējam groza virzienā būs reiz jāaizvāc sava resnā pakaļa no leģendārās Knicks!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-08 16:38, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Palasot netā izrādas,ka NYk vispār mājas ieradušies nakts vidū..Kristaps vispār mājās ticis četros no rīta..Nav brīnums,ka izskatijās pilnīgi nekāds
avots?

  +1 [+] [-]

, 2016-12-08 16:40, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Džeims un KO žavajoties tikai pasmejas par Džeksonu un visiem pārējiem Knišļiem
https://mobile.twitter.com/SportsCenter/status/806710993418067968/video/1
Lebim 3 no 7 Filam 11 no 13

     [+] [-]

, 2016-12-08 16:44, pirms 7 gadiem
asta rakstīja: avots?
Spēles komentētāju teiktas spēles laikā!

     [+] [-]

, 2016-12-08 18:16, pirms 7 gadiem
Tak atveriet acis,ja pirms tam Melo ar Rouzu deki vilka uz savu pusi kraja statistiku,raka speles,tad tagad KP metieni,pavelk speli uz leju.....ta teikt daudz memtienu,sudiga realizacija,bloki un rebi ir tas kas vel nenoliek KP uz bench...Bet pat loti deretu KP samazinat speles laiku vismaz par 10 minutem lidz 20.Tk otraja sezona sitada vecuma,tik liels speles laiks,tak japierod ir!!!Atputisies nedaudz un redzes metiens atkal bus limeni!To nevar nemanit,ka KP ir parguris,ja liek tik daudz spelet,var beigas but taa ka bija ar Andzu,vnk panem miljonus un bedz spelet,zud speles prieks,sac savu darbu darit ka pienakumu!!!Domajams,ka to nevelas neviens ne Nujorka,ne Latvija.Dodiet KP nedaudz atpusties,paris sppeles lai nak no bench!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-09 12:09, pirms 7 gadiem
"viņam patīk pārturēt bumbu, un tas liedz labāk izspēlēt trijstūra uzbrukumu" - spēlētāji paši atzina,ka viņiem to hujovo Džeksona trijstūri nepatīk spēlēt,pietam galvenais treneris ir Hornāčeks,bet pakļaujas Džeksonam - tas neies krastā, tas trijstūris viņiem jūk kā pīļu sūdi.