Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" atspēlējas un uzvar "Flames", Kuzņecovam 2+2 uzvarā pār "Oilers"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Islanders" atspēlējas un uzvar "Flames", Kuzņecovam 2+2 uzvarā pār "Oilers"
Jevgeņijs Kuzņecovs. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas trīs spēles. Vašingtonas "Capitals" pārspēja Edmontonas "Oilers" (5:4), Ņujorkas "Islanders" pagarinājumā pārspēja Kalgari "Flames" (4:3), bet Bostonas "Bruins" ar 3:1 uzvarēja Sentluisas "Blues".

"Capitals" 5:4 "Oilers"

Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar 5:4 pārspēja Edmontonas "Oilers". "Capitals" hokejisti četrus no pieciem vārtiem guva vairākumā.

• Jevgeņijs Kuzņecovs atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvajām piespēlēm, savukārt Dilans Stroms iekrāja 1+2. Karjeras 788. vārtus guva Aleksandrs Ovečkins, kurš tagad ir 14 golu attālumā, lai kļūtu par visu laiku otro labāko vārtu guvēju NHL vēsturē.

"Islanders" 4:3 P "Flames"

• Septiņu vārtu spēlē Ņujorkas "Islanders" ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Kalgari "Flames". Noā Dobsons otro reizi karjerā atzīmējās ar uzvaras vārtiem pagarinājumā. Kopš 2019./20. gada sezonas tas ir labākais rādītājs komandā.

• Metjū Barzals izcēlās ar trīs rezultatīvajām piespēlēm. Otro reizi šajā sezonā "Islanders" atspēlējās no divu vārtu deficīta un izcīnīja uzvaru. Vairāk šādu uzvaru šosezon ir tikai Čikāgas "Blackhawks" un Anaheimas "Ducks".

"Bruins" 3:1 "Blues"

• Trešajā aizvadītās nakts spēlē Bostonas "Bruins" ar 3:1 uzveica Sentluisas "Blues". 311. rezultativitātes punktu vairākumā iekrāja Patrīss Beržerons, kurš šajā rādītājā ir visu laiku ceturtais labākais "Bruins" spēlētājs.

• Interesanti, ka Bostona ir lieliska, ja pirmā gūst vārtus. Tās bilance šādā situācijā šosezon ir 8-0-0. Līdzīgs rezultāts arī Lasvegasas "Golden Knights", kurai 8-1-0.

NHL rezultāti, 8. novembris

SpēleRez.Zvaigznes
Capitals – Oilers5:4Kuzņecovs 2+2; Stroms 2+1; Gustafsons 0+3
Islanders – Flames4:3 PDobsons 1+0; Barzals 0+3; Beklunds 2+0
Bruins – Blues3:1Beržerons 1+0; Maršāns 0+2; Kliftons 0+0

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.