Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nešvilas hokejisti arī otrajā plēsoņu duelī Čehijā tiek galā ar ''Sharks''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Nešvilas hokejisti arī otrajā plēsoņu duelī Čehijā tiek galā ar ''Sharks''
Nino Nīderraiters (#22). Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Otro savstarpējo cīņu divu dienu laikā Čehijas galvaspilsētā Prāgā aizvadīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Nešvilas ''Predators'' un Sanhosē ''Sharks''. Ja vakar ''Predators'' triumfēja ar rezultātu 4:1, tad šoreiz uz tablo situācija bija citādāka - 3:2.

• Ar diviem vārtiem ''Predators'' labā izcēlās komandas pastiprinājums Nino Nīderraiters. Viņš vienībai pievienojās viens starpsezonā kā brīvais aģents.

• Nešvilas cietoksnis Kevins Lankinens mača gaitā tika galā ar 31 no 33 ''Sharks'' metieniem.

• Pretēji iepriekšējai spēlei, rezultātu šoreiz atklāja haizivis, pirmā perioda vidusdaļā realizējot skaitlisko vairākumu. Pirmajā trešdaļā rezultāts vairs nemainījās.

• Pati rezultatīvākā bija tieši spēles vidusdaļa. Otrajā periodā ''Predators'' guva trīs, bet ielaida vienus vārtus un pirms izšķirošajām 20 minūtēm jau atradās vadībā ar 3:2. Uzvaras vārtu autors bija tieši Nīderraiters.

• Izšķirošajā nogrieznī haizivis metās atspēlēties, taču nesekmīgi. Sanhosē hokejistiem bija iespēja spēlēt arī skaitliskajā vairākumā, tomēr iespējas netika izmantotas un piedzīvots otrais zaudējums divās dienās.

• Nešvilas hokejisti mača gaitā izpildīja vien 18 metienus, taču ar to bija gana, lai uzvarētu un izcīnītu vēl divus punktus. Sanhosē gandrīz divreiz vairāk metienu (33).

• Maču klātienē apmeklēja arī čehu hokeja leģenda Jaromīrs Jāgrs. Viņam bija tas gods pārpildītā O2 arēnā izpildīt simbolisko iemetienu.

• NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 12. oktobri, kad Ņujorkas ''Rangers'' mērosies spēkiem ar Tampabejas ''Lightning'' un Losandželosas ''Kings'' uzņems Lasvegasas ''Golden Knights''. Līdz tam paredzētas vēl vairākas pārbaudes spēles.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

     [+] [-]

, 2022-10-09 00:22, pirms 2 gadiem
Nedaudz grūtāk,bet plēsoņas atkal labāki.