Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Daudz eksperimentējām ar trijniekiem. Esam apmierināti ar turnīru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ankipāns: "Daudz eksperimentējām ar trijniekiem. Esam apmierināti ar turnīru"
Ģirts Ankipāns. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

Šodien noslēdzošo spēli Soču pārbaudes turnīrā aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas ar 3:2 pieveica Krievijas olimpisko izlasi. Galvenais treneris Ģirts Ankipāns atzīmēja, ka četros mačos bijusi laba iespēja eksperimentēt un meklēt labākās saiknes.

"Pirmā trešdaļa mūsu komandai izdevās lieliska, bet pēc tam pretinieks pielika, bet mums pazuda pārliecība. Labi, ka uzvarējām," teica Ģirts Ankipāns. "Patīkami, ka pabeidzām turnīru ar uzvaru. Sočos daudz eksperimentējām ar trijniekiem – skatījāmies, kādi virknējumi labāk izskatās. Visi esam apmierināti ar turnīru, paldies organizatoriem."

"Spēle bija atzīstama. Aizvadījām ceturto maču sešās dienās, un galvenais, ka pratām atrast veidu, kā izcīnīt uzvaru. Pirmās divas trešdaļas aizvadījām ļoti labi, trešajā laikam nogurums sniegumu pasliktināja. Trešajā bija liela cīnīšanās," pauda Dāvids Ullstrems, kurš guva divus vārtus.

"Pirmajos vārtos saņēmu lielisku piespēli no vārtsarga. Otrajos bija vairākuma izspēle. Bens Māršals labi nospēlēja uz zilās līnijas, izkustinot pretinieku, un man radās iespēja viņu apspēlēt. Tas izdevās, pēc tam jau bija brīva metiena pozīcija," skaidroja zviedru uzbrucējs, kurš pagājušo sezonu pavadīja Ziemeļamerikā.

"Komandā esmu iejuties labi. Man patīk treneru piedāvātais spēles stils – mēs spēlējam aktīvi, veidojot vārtu gūšanas iespējas. Ir lietas, pie kurām jāpiestrādā, bet līdz sezonas sākumam vēl ir laiks," teica Ullstrems.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20190808/1557...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...