Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

SKA revanšējas Hārtlija "Avangard", Kalniņš rezervē "Jokerit" neveiksmē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

SKA revanšējas Hārtlija "Avangard", Kalniņš rezervē "Jokerit" neveiksmē
Bobs Hārtlijs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pēdējā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar rezultātu 1:2 izbraukumā atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

SKA un "Avangard" savā starpā šajā pirmssezonā tikās arī 8. augustā "Sochi Open" turnīra ietvaros, toreiz ar rezultātu 4:1 pārākiem esot Hārtlija trenētajiem vīriem. Šovakar toni diktēja Sanktpēterburgas hokejisti, kuriem šī pārbaudes spēlēs bija sestā uzvara pēc kārtas, kā arī sestais mačs no vietas, kurā SKA ielaida vienus vai nevienus vārtus.

SKA abus vārtus guva otrajā periodā, izceļoties Vladimiram Tkačovam un Aleksandram Dergačovam. Savukārt 52. minūtē "Avangard" vienību līdz minimālam deficītam pietuvināja Andrejs Stass. "Avangard" jauno KHL sezonu uzsāks 1. septembrī Gagarina kausa finālistu duelī Maskavā pret vietējo CSKA.

Citā KHL klubu duelī vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" ar Anti Niemi vārtos piekāpās "Sochi" priekšā - 1:3. "Jokerit" savu jauno KHL sezonu atklās ar cīņu 3. septembrī mājās pret "Avangard".

Šodien Krievijas dienvidu pilsētā Toljati sākās "Lada" kausa izcīņa, uzbrucēja Artūra Ozoliņa pārstāvētajai mājiniecei ar pūlēm noturot pārsvaru pēc 3:0 iegūšanas un ar 3:2 pārspējot citu Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubu Kazaņas "Bars". Rītdien "Lada" uzņems Iževskas "Izhstal".

Savukārt aizsargs Ēriks Ševčenko gāja uz ledus Novokuzņeckas "Metallurg" otrajā maiņā, palīdzot vienībai ar 3:2 pagarinājumā apspēlēt savu bijušo VHL komandu Hantimansijskas "Yugra".

Izmantotie resursi:
Новости
https://www.jokerit.com/harjoituska...
https://hclada.ru/news/lada/26_avgu...

     [+] [-]

, 2019-08-27 11:09, pirms 5 gadiem
Kopš Bobs sāka strādāt Krievijā, viņš ir ļoti izmainijies un ne uz to labāko pusi, visi tie brīžiem neadekvātie izteicieni krievu medijos, liek satraukties jo te jau vēl Latvijas izlase figurē. Nebūs Avangardam Gagarins un ja līdz Jaunajam gadam Avangards cienīgi noturēsies, tad arī Bobam, sezona paies daudz maz ciešami.