Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksna otro spēli pēc kārtas rezultatīvs, "Saryarka" izgāž trešo periodu un zaudē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Siksna otro spēli pēc kārtas rezultatīvs, "Saryarka" izgāž trešo periodu un zaudē
Karagandas "Saryarka" kapteinis Edgars Siksna. Foto: vhlru.ru

Pirmo zaudējumu pamatlaikā jaunās Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) sezonā šodien piedzīvoja Leonīda Tambijeva un Andreja Banadas trenētā turnīra čempionvienība Karagandas "Saryarka", kas trešajā trešdaļā izlaida divu vārtu pārsvaru un ar 3:4 mājās piekāpās Hantimansijskas "Yugra" priekšā.

"Saryarka" kapteinis un vadošais aizsargs Edgars Siksna otro maču pēc kārtas nopelnīja rezultatīvu piespēli, otrā perioda septītajā minūtē asistējot Daņilam Maruševam, kad tas Kazahstānas kluba labā panāca 2:1. Tikmēr uzbrucējs Kirils Tambijevs palika ārpus "Saryarka" pieteikuma.

Noslēdzošajā trešdaļā "Saryarka" palielināja savu pārsvaru līdz 3:1, tomēr turpinājumā "Yugra" spēja nedaudz vairāk nekā desmit minūšu laikā gūt trīs bezatbildes vārtus un uzvarēt ar 4:3, kas vienībai ir otrais panākums aizvadītajās divās spēlēs.

Izmantotie avoti:
Хоккей. ВХЛ - Кубок Шелкового пути. Регулярный...