Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Riga'' galvenais treneris Perkovičs: ''Manuprāt, uzvarējām pelnīti''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Riga'' galvenais treneris Perkovičs: ''Manuprāt, uzvarējām pelnīti''
Sandro Perkovičs. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Latvijas futbola komandas ''Riga'' galvenais treneris Sandro Perkovičs pēc izcīnītās uzvaras UEFA Konferences līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmajā mačā pār ''Derry City'' (2:0) žurnālistiem atklāja, ka viņa vadītā komanda izcīnījusi pelnītu panākumu, bet uz otro maču rīdzinieki nedrīkst atslābināties.

Ceturtdienas vakarā izbraukumā uzvaru UEFA Konferences līgas pirmās kārtas kvalifikācijas mačā svinēja ''Riga'', kas ar 2:0 apspēlēja ''Derry City''. Atbildes spēle pēc nedēļas 14. jūlija gaidāma ''Skonto'' stadionā, bet otrajā kārtā iekļūs vienību, kas uzvarēs divu spēļu summā.

''Nozīmīga uzvara, kas, manuprāt, bija pelnīta. Kopumā kontrolējām notikumus laukumā un žēl, ka izskaņā neiesitām trešos vārtus,'' pēcspēles preses konferencē teica ''Riga'' galvenais treneris Sandro Perkovičs, uzteicot arī valdošo atmosfēru tribīnēs.

Treneris gan atzina: vēl nekas nav beidzies un arī uz atbildes spēli savā laukumā ''Riga'' koncentrēsies tādā pašā līmenī kā uz šīs nedēļas maču. ''Izbraukumā gūto vārtu noteikuma vairs nav. Pretinieks pierādīja, ka spēj būt bīstams un tai ir spēlētāji, kuri prot iesist. Šīs bija tikai pirmās 90 minūtes un mūs gaida vēl vienas 90 minūtes, kurā attieksmei jābūt tādai pašai kā uz šīs dienas maču.''

''Pretinieku esam labi izpētījuši un izturamies pret viņiem ar respektu. Spēlē viņi ar neko nepārsteidza. Pretinieks demonstrēja kvalitatīvu futbolu, kurā tam bija divas iespējas gūt vārtus, kuras netika izmantotas. Zinām, ka viņi ir bīstami pretuzbrukumos un ka labi spēlē divcīņās,'' lūgts vērtēt ''Derry City'' komandu atbildēja Perkovičs.

No 65. minūtes ''Riga'' spēlēja vairākumā, jo laukumā izcēlās kašķis starp Glodiju Ngondā un mājinieku vienu no līderiem Metiju Smitu. Tiesnesis parādīja dzelteno kartiņu Ngondā, bet sarkano Smitam, kam tādējādi būs jāizlaiž atbildes mačs. ''To brīdi neredzēju, taču jāatzīst, ka pretinieka nopelnītā sarkanā kartiņa ļāva mums vairāk kontrolēt notikumus laukumā pēdējās 25 minūtēs,'' situāciju raksturoja ''Riga'' galvenais treneris.

     [+] [-]

, 2022-07-08 17:13, pirms 2 gadiem
Nu ja jūs SC esat tik valodnieciski, tad kāpēc jūs lietojat tādus vārdus kā respekts, eskalācija utt? Tie ir barbarismi! Šiem vārdiem ir perfekti piemēroti aizvietotāji latviešu valodā. Klauni jūs esat, uzvārdus latviskojat, bet faktiski par valodu ņirgājaties - fui!