Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2941, Did:0, useCase: 3

Video: "Futbolbumbas" dodas uz Helsinkiem un pieredz RFS debiju ČL kvalifikācijā

Emils Ozerinskis
Futbolbumbas Arkādijs Birjuks un Edmunds Novickis devās raudzīties Latvijas čempionvienības RFS debiju Čempionu līgas kvalifikācijā. RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis sarunā ar futbola apskatniekiem dalījās savās pārdomās par Helsinku HJK.
Video: Futbolbumbas TV
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2022-07-11 22:16, pirms 2 gadiem
Kā parādīja pirmā spēle,tad pirms otrās jau pesimistiskāka prognoze 45/55% Latvijas klubi eirokausos vēl nekad nav uzvarējuši HJK,bet lai tiktu tālāk RFS ir vajadzīga uzvara,pie tam ar divu vārtu starpību.Tāpēc arī tādi procenti prognozēs.

     [+] [-]

, 2022-07-26 22:53, pirms 2 gadiem
DainisJesus rakstīja: RFS ļoti zvaigžņots un spēcīgs sastāvs šosezon: Rakels, Stuglis, Dubra utt. Beidzot ir veicies mums Čempionu līgas kvalifikācijas kārtā ar izlozi, ir ielozēta somu HJK. HJK ir vājākais pretinieks, ko mums varēja ielozēt. Nav pretiniekos Zviedrijas Malme, Norvēģijas Bodo Glimt. Tā kā šodien uzvarēsim HJK.
Pēc divām nedēļām atliek tikai pasmaidīt,bet izlozē tiešām bija paveicies,ja redzam ko ar somiem izdarīja Plzenes klubs.