Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops pirms lielā dueļa: "Gvardiola ir labākais treneris pasaulē"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops pirms lielā dueļa: "Gvardiola ir labākais treneris pasaulē"
"Liverpool" treneris Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Svētdien gaidāms Anglijas Premjerlīgas vadošo komandu duelis – līdere "Manchester City" savā laukumā uzņems "Liverpool", kuras galvenais treneris Jirgens Klops veltījis cildinošus vārdus gaidāmo pretinieku vadītājam Pepam Gvardiolam, nosaucot viņu par labāko treneri pasaulē.

Peps Gvardiola ar "Manchester City" izcīnījis trīs Premjerlīgas titulus, tomēr brangu naudu tērējošo klubu viņam nav izdevies aizvest līdz triumfam Čempionu līgā. Nule Gvardiola ironizēja, ka viņam tieši Eirokausos patīk sarežģīt lietas, nākt klajā ar jaunām idejām, un varbūt tieši tāpēc rezultāti izpaliek. Tomēr bija cilvēki, kuri Gvardiolas izteikumus uztvēra pārāk burtiski.

"Peps ir labākais treneris pasaulē. Domāju, ka visi tam varam piekrist. Domāju, neveiksmes Čempionu līgā ir sakritība. Nesaprotu, kā var apšaubīt viņa spējas," sacīja Jirgens Klops, kuram izdevies aizvest "Liverpool" gan līdz Premjerlīgas, gan līdz Čempionu līgas kausam.

Pirms svētdien paredzētā dueļa līderes šķir tikai viens punkts, pateicoties "Liverpool" desmit uzvarām pēc kārtas. "Bieži vien, kad tiekas divas spēcīgas komandas, ažiotāža izrādās labāka par pašu maču. Taču mūsu iepriekšējās tikšanās reizes attaisnojušas cerības, jo abas komandas metušās cīņā pa īstam. Abas grib izmantot brīvo laukumu un iegūt iniciatīvu. Domāju, būs interesanta spēle," pauda Klops.

"Sportā ļoti noder, ja ir spēcīgs pretinieks. Esmu drošs, ka Rafa Nadals un Rodžers Federers palīdzēja viens otram progresēt. "Manchester City" nav kavējusi mūsu izaugsmi," vērtēja speciālists.

Bijušais Liverpūles centra aizsargs, tagad medijos strādājošais Džeimijs Karagers sacīja, ka, pēc viņa domām, "Liverpool" un "Manchester City" ir labākā sāncensība Anglijas futbola vēsturē. Klops piekrita viņam. "Dzīvē esmu redzējis daudz futbola. Ir forši, ka četru piecu gadu laikā esam spējuši izveidot šo dueli. Esam pietuvojušies "City", un tagad cīnāmies ar trakiem rezultātiem – kad sezonas beigās abām komandām ir neiedomājams punktu skaits. Nelikās, ka tas ir iespējams, bet abas komandas rādījušas traku noturību," preses konferencē teica Klops.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-04-08 17:13, pirms 2 gadiem
Diemžēl Dainis Kazakēvičs nav labākais treneris pasaulē.

  +2 [+] [-]

, 2022-04-08 17:35, pirms 2 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Diemžēl Dainis Kazakēvičs nav labākais treneris pasaulē.
Labākā vieta jau ir aiņemta!

  +2 [+] [-]

, 2022-04-08 17:40, pirms 2 gadiem
Bet vektors ir nostādīts, lai Dainis kļūtu par labāko.

     [+] [-]

, 2022-04-08 17:51, pirms 2 gadiem
Ko trenēs Pertija vēl joprojām nav zināms. Pasaulē labākais Gvardiola. Ko nē. Gan jau, kā tā ir. Atliek tik gaidīt, ko Pertija trenēs. Varbūt kaut ko Anglijā, varbūt nē.

     [+] [-]

, 2022-04-08 17:53, pirms 2 gadiem
kļuška rakstīja: Bet vektors ir nostādīts, lai Dainis kļūtu par labāko.
Pēc uzvaras pār azeriem viņš var kļūt par labāko.

     [+] [-]

, 2022-04-08 18:00, pirms 2 gadiem
knaible rakstīja: Labākā vieta jau ir aiņemta!
Latvijā varētu Gvardiola izlasi vadīt. Tas nav iespējams, jo Gvardiola trenē Manchester City.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-08 18:36, pirms 2 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Latvijā varētu Gvardiola izlasi vadīt. Tas nav iespējams, jo Gvardiola trenē Manchester City.
Latvijā Gvardiola varētu par Latvijas izlasi SPĒLĒT, un varu saderēt, ka vidējā līnijā viņš pārliecinoši būtu spožākais. Mūsējie bāleliņi pret Čempionu līgas uzvarētāju un četrkārtēju Spānijas čempi (ar Barsu) izskatītos kā prasti diegabikši. Kas viņi patiesībā arī ir. Lai gan Pepe spēlēja pirms gadiņiem 25-iem, domāju, ka arī pašreiz viņš būtu krietni labāks par mūsu dižajiem ceturtdaļsargiem (par pussargiem viņus saukt mēle neceļas).

     [+] [-]

, 2022-04-08 19:45, pirms 2 gadiem
knaible rakstīja: Labākā vieta jau ir aiņemta!
Rīt spēlē Manchester City un Liverpooooooool. Man vienalga, kas uzvarēs. Lai ir neizšķirts. Abi treneri labākie pasaulē. Klops ar nav lieks. Tomēr Liverpooooooool treneris.

     [+] [-]

, 2022-04-08 19:54, pirms 2 gadiem
Gribās, lai Gvardiola, ko trenē Latvijà. Bet viņš tikai Manchester City. Drīz arī spēlēs çempionu ligà. Uzvarēs Atletico Madrid. Manchester City tomēr Anglijas çempioni. Un atkal var būt Anglijas çempioni. Labàkais futbols Anglijà ir Manchester City un var būt atkal Manchester City.

     [+] [-]

, 2022-04-08 20:13, pirms 2 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Latvijā Gvardiola varētu par Latvijas izlasi SPĒLĒT, un varu saderēt, ka vidējā līnijā viņš pārliecinoši būtu spožākais. Mūsējie bāleliņi pret Čempionu līgas uzvarētāju un četrkārtēju Spānijas čempi (ar Barsu) izskatītos kā prasti diegabikši. Kas viņi patiesībā arī ir. Lai gan Pepe spēlēja pirms gadiņiem 25-iem, domāju, ka arī pašreiz viņš būtu krietni labāks par mūsu dižajiem ceturtdaļsargiem (par pussargiem viņus saukt mēle neceļas).
Viss pareizi. Tikko uzzināju, ka PSG daudz 000000000000 bonusu dos Mbape. Atliek. Cerēt, ka Liverpooooooool Çempionu līgā apsolīs saviem spēlētājiem daudz 0000000000. Vajag Liverpooooooool uzvarēt Çempionu Līgu. Ko ne taktika 0000000000000, un Liverpooooooool būs çempioni çempionu līgà. It kà jau nevajag pirkt daudz futbolistus. Bonuss un Liverpoooooooooooool visur çempioni!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2022-04-08 21:41, pirms 2 gadiem
Kas te par vājprātu ,komentāru sadaļā ,notiek!?
Pēdējā laikā tendence tīņiem iet nevis Tiktokot , bet šeit komentus drukāt. Varētu kaut kā filtrēt ,bet nevar.

     [+] [-]

, 2022-04-09 18:19, pirms 2 gadiem
..Klops katru reizi šo saka. nez, kas viņai tai Pepē patīk. parasts bagāto klubu treneris.