Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lieliski sezonu sākušais Pastrņāks atzīts par nedēļas labāko NHL

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Lieliski sezonu sākušais Pastrņāks atzīts par nedēļas labāko NHL
Davids Pastrņāks atzīmē vārtu guvumu. Foto: AP Photo/Nick Wass/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) nosaukusi pagājušās nedēļas trīs labākos hokejistus. Par nedēļas pirmo zvaigzni nosaukts Bostonas ''Bruins" uzbrucējs Davids Pastrņāks, kurš traumas dēļ izlaida sezonas sākumu, aizvadot savu pirmo sezonas spēli 31.janvārī pret Vašingtonas ''Capitals'', bet pagājušās nedēļas trīs spēlēs atzīmējās ar pieciem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

24 gadus vecais uzbrucējs Davids Pastrņāks palīdzēja Bostonas ''Bruins'' izcīnīt trīs uzvaras pagājušajā nedēļā, kurās viņš izcēlās ar pieciem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, jāpiemin, ka uzbrucējs 4:3 papildlaika uzvarā pret Filadelfijas ''Flyers'' piedalījās visos vārtu guvumos - trīs vārti un rezultatīva piespēle. Čehu uzbrucējs, kurš sezonas sākumu izlaida traumas dēļ, šīs sezonas četras spēlēs ir izcēlies ar astoņiem (5+3) rezultativitātes punktiem.

Bostonas ''Bruins'' ar astoņām uzvarām 11 aizvadītajās sezonas spēles atrodas Austrumu divīzijas pirmajā vietā.

Par nedēļas otro zvaigzni tika atzīts Čikāgas ''Blackhawks'' zvaigzne Patriks Keins, kurš iepriekšējās nedēļas trīs spēlēs guva divus vārtus un rezultatīvi piespēlēja piecas reizes, viņa Čikāga vienība izcīnīja divas uzvaras (6:4 pret ''Hurricanes'' un 2:1 papildlaikā pret Dalasas ''Stars''). Uzvarā pār Karolīnas ''Hurricanes'' vienību Patriks Keins atzīmējās ar vieniem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm, kas bija viņa 14.karjeras četru punktu spēle. 32 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā ir guvis 17 (6+11) rezultativitātes punktus, kas viņam ļauj atrasties dalītā piektajā vietā labāko punktu guvēju sarakstā.

Čikāgas vienība šo sezonu sākusi ar piecām uzvarām 13 spēlēs, kas Centrālajā divīzijā ļauj atrasties ceturtajā vietā.

Par trešo zvaigzni nosaukts Monreālas ''Canadiens'' aizsargs Džefs Petrijs, kurš pagājušajā nedēļas Monreālas vienībai palīdzēja uzvarēt trīs no četrām spēlēm, kurās viņš izcēlās ar četriem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, Petrijam iepriekšējā nedēļā arī labākais lietderības koeficients visā līgā - +7. 32 gadus vecais aizsargs šīs sezonas 12 spēlēs ir iekrājis 14 (6+8) rezultativitātes punktus, viņš ir otrais labākais punktu guvējs visā līgā starp aizsargiem, priekšā viņam ir Vankūveras ''Canucks'' jaunais talants Kvins Hjūzs ar 16 (1+15) rezultativitātes punktiem.

Monreālas vienība ar 18 punktiem 12 spēlēs atrodas otrajā vietā Kanādas divīzijā, par punktu atpaliekot no Toronto ''Maple Leafs''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/david-past...