Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rotenbergs atgriežas SKA galvenā trenera izpildītāja lomā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rotenbergs atgriežas SKA galvenā trenera izpildītāja lomā
Romāns Rotenbergs un Sanktpēterburgas SKA hokejisti. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Sanktpēterburgas SKA viceprezidents Romāns Rotenbergs šovakar atgriežas kā komandas galvenā trenera izpildītājs un pildīs šos pienākumus šī vakara spēlē pret Magņitogorskas ''Metallurg''. Iepriekš Rotenbergs vadīja vienības spēli pret Kazaņas ''AK Bars''.

Sanktpēterburgas SKA galvenais treneris ir Valērijs Bragins, taču izmaiņas nākas pieņemt Covid-19 pandēmijas dēļ un arī SKA komandā ir saslimušie. Romāns Rotenbergs jau aizstāja SKA galveno treneri kā vietas izpildītājs spēlē pret Kazaņas ''AK Bars'', kur tika piedzīvots zaudējums ar 2:3. Pēc spēles arī pašam Rotenbergam bija novērots Covid-19 vīrusa pazīmes un nākamās trīs spēles uz treneru soliņa atradās SKA-1946 galvenais treneris Ļevs Berdičevskis.

Šovakar spēlē savā laukumā pret Magņitogorskas ''Metallurg'' Rotenbergs atgriezīsies galvenā trenera izpildītāja lomā un būs redzams uz komandas soliņa, vadot komandu.

Sanktpēterburgas SKA Rietumu konferences kopvērtējumā ar izcīnītiem 19 punktiem 13 spēlēs ierindojas augstajā otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://tass.ru/sport/9652987

     [+] [-]

, 2020-10-07 16:08, pirms 4 gadiem
Tik ātri vesels? Izskatās ka lieliem vīriem zāles ir saražojuši.

     [+] [-]

, 2020-10-07 16:14, pirms 4 gadiem
Tas tik ir viens pipars!
Pelna miljardus un atrod laiku trenēt vienu no spēcīgākajiem klubiem.