Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Portāls: Nedovičs traumas dēļ vairs nepalīdzēs Serbijai ''EuroBasket''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Portāls: Nedovičs traumas dēļ vairs nepalīdzēs Serbijai ''EuroBasket''
Nemaņa Nedovičs. Foto: FIBA

Serbu medijs ''Mozzart Sport'' ziņo, ka Nemaņa Nedovičs spēlē pret Izraēlu gūtā savainojuma dēļ ''EuroBasket 2022'' turpinājumā vairs nepalīdzēs Serbijas valstsvienībai.

Otrdienas vakarā Eiropas čempionāta finālturnīra D apakšgrupas ceturtās spēļu dienas cīņā Serbija pārspēja Izraēlu ar 89:78. Otrajā ceturtdaļā traumas dēļ laukumu pameta viens no serbu aizsargiem Nemaņa Nedovičs. Trešdienas rītā veiktajās medicīniskajās pārbaudēs Serbijas izlases basketbolistam muskuļa plīsums, kā rezultātā viņš turnīrā piedalīties vairs nespēs.

Bez savainotā Nedoviča veselības problēmas Serbijas izlasē bijušas vai joprojām ir arī citiem basketbolistiem. Ar vēdera vīrusu sasirdzis Vaņa Marinkovičs, bet pirms turnīra saslima Nikola Milutinovs, kurš joprojām nav spēlējis.

Vasarā ar ''Crvena Zvezda'' līgumu parakstījušais Nedovičs četrās aizvadītajās spēlēs uz parketa vidēji pavadījis 13 minūtes, gūstot sešus punktus un atdodot 1,8 rezultatīvas piespēles.

Svetislava Pešiča vadītā Serbijas izlase ''EuroBasket 2022'' grupu turnīru noslēgs ceturtdienas vakarā, kad spēlēs pret Polijas izlasi. Mača sākums, kurā izšķirsies D apakšgrupas uzvarētāja, pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.mozzartsport.com/kosark...