Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Larkinam veiks medicīniskās pārbaudes, turpmākā dalība EČ apšaubāma

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Larkinam veiks medicīniskās pārbaudes, turpmākā dalība EČ apšaubāma
Šeins Larkins ar bumbu. Foto: FIBA

Turcijas valstsvienības naturalizētais aizsargs Šeins Larkins tuvākajā laikā dosies uz Stambulu, lai veiktu medicīniskās pārbaudes savainotajai labajai rokai, pēc zaudējuma Spānijai atklājis Turcijas galvenais stratēģis Ergins Atamans. Viņa turpmākā dalība čempionātā ir neskaidra.

''Šeinam [Larkinam] ir problēma ar labās rokas pirkstiem. Tagad viņš ar privāto lidmašīnu dosies uz Stambulu, lai veiktu magnētisko rezonansi. Mums ir viens no labākajiem ārstiem pasaulē, kurš rīt izvērtēs Larkina situāciju. Arī psiholoģiski Šeins nav gatavs. Viņa prāts domā par savainoto plaukstu. Mēs nevaram Larkinu aizstāt. Ceram, ka savainojums nebūts nopietns,'' pēc zaudējuma Spānijai naturalizētā Larkina savainojumu komentēja Turcijas galvenais stratēģis Ergins Atamans.

Neveiksmē pret Spāniju (69:72) Larkins laukumā pavadīja nepilnu 31 minūti, sameta trīs punktus (2p. 1/3, 3p. 0/3, s.m. 1/2), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un atdeva sešas piespēles.

Turnīrā kopumā naturalizētā amerikāņa rēķinā vidēji 9.2 punkti, 3,6 atlēkušās bumbas un septiņas piespēles.

Sestdien Berlīnē paredzētajos A un B grupu astotdaļfināla mačos Turcija spēlēs pret B apakšgrupas trešo vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/euroba...
https://basketnews.com/news-177616-...