Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Mančestras jaunieši debiju Anglijas izlasē atzīmē ar meitenēm un tiek aizsūtīti mājās

Agris Suveizda

Mančestras jaunieši debiju Anglijas izlasē atzīmē ar meitenēm un tiek aizsūtīti mājās
Fils Foudens pirms spēles, atbalstot "Black Lives Matter" kustību. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits preses konferencē pirms rītvakara spēles pret Dāniju apstiprinājis, ka "Manchester City" pussargs Fils Foudens un "Manchester United" uzbrucējs Meisons Grīnvuds, kuri sestdien Islandē debitēja valstsvienībā, ir atskaitīti no komandas Covid-19 noteikumu pārkāpšanas dēļ un atsevišķi dosies atpakaļ uz Angliju.

Sestdien Anglija dramatiskā cīņā izrāva uzvaru Islandē un Nāciju līgas sezonu sāka ar uzvaru 1:0. 20 gadus vecais Foudens izgāja pamatsastāvā un aizvadīja 68 minūtes, savukārt nepilnus 19 gadus vecais Grīnvuds 78. minūtē nomainīja Hariju Keinu. Kā atklāja Islandes medijs DV, divas meitenes sociālajos tīklos esot nejauši atklājušas tikšanos ar Foudenu un Grīnvudu izlases viesnīcā pēc aizvadītā mača. Islandes policija atklāja, ka katram no spēlētājiem piespriests 250 tūkstošu kronu jeb aptuveni pusotra tūkstoša eiro sods, kas jāsamaksā abām fiziskajām personām, nevis Futbola asociācijai.

Galvenais treneris Sautgeits apstiprināja, ka abi spēlētāji ir aizsūtīti mājās un pret Dāniju nespēlēs, taču publiski neapstiprināja futbolistu dubultrandiņu: "Šorīt diemžēl tiku informēts, ka divi puiši ir pārkāpuši izlases burbuļa vadlīnijas. Mums vajadzēja ļoti strauji izlemt, ka viņi nedrīkst nonākt kontaktā ar pārējo komandu, tādēļ viņi šorīt nedrīkstēja doties uz treniņu. Ņemot vērā protokolu, viņiem atsevišķi ir jādodas atpakaļ uz Angliju.

Nekas nenotika tajās viesnīcas zonās, kurās atrodamies mēs, taču pagaidām vēl tikai saņemam pilnu informāciju. Par to uzzināju tikai pirms treniņa, un tas bija skaidrs vadlīniju pārkāpums. Mums nebija citas rīcības alternatīvas. Viņi rīkojās naivi. Saprotu, cik jauni viņi ir, taču visa pasaule cīnās pret pandēmiju un jebkura vecuma grupa ir atbildīga par to, lai no savas puses neveicinātu vīrusa izplatību. Viņi ir atvainojušies."

Sautgeits pagaidām nevēlējās komentēt, kā šāda rīcība varētu ietekmēt puišu nākotni izlasē, tomēr vairījās viņus publiski kritizēt: "Puiši diemžēl nokļūs situācijā, kurā būs ļoti daudz vērtējuma no apkārtējiem. Tā ka es negribētu viņiem šo situāciju padarīt vēl sarežģītāku. Viņi saprot savu atbildību un saprot, ka ir kļūdījušies."

"Manchester City" jau izplatījusi paziņojumu, nosodot sava audzēkņa rīcību un atbalstot Futbola asociācijas lēmumu. "Tas ir skaidrs, ka Fila rīcība bija pilnībā nepieņemama. Viņa uzvedība ne tikai ir pretrunā ar Covid-19 noteikumiem, bet arī ir krietni zem standarta, kāds tiek sagaidīts no "Manchester City" un Anglijas izlases spēlētāja."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://www.mancity.com/news/club/m...
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2020-09-07 16:46, pirms 4 gadiem
Angļi paliek angļis, tusē un dzer..

  -3 [+] [-]

, 2020-09-07 17:41, pirms 4 gadiem
Tās bij balt@s zeķubixs no Lietavas...

     [+] [-]

, 2020-09-07 17:42, pirms 4 gadiem
Kas tad tas pat city standartu? Walkers arī, cik zinām, ciena eskortmeitenes. Varbūt, ka ar vienu par maz bija 🙄

  +2 [+] [-]

, 2020-09-07 20:04, pirms 4 gadiem
Covid dēļ atskaitīti.. Cik ērti, ka ir tāds Covid

  -1 [+] [-]

, 2020-09-07 20:56, pirms 4 gadiem
Nu jā, islandiešu meitenes tomēr ļoti skaistas. Nebija dvīnes gadienā?

     [+] [-]

, 2020-09-07 23:30, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Angļi paliek angļis, tusē un dzer..
Ko dara latvieši? Dzert māk , tusēt arī , bet futbolu spēlēt galīgi nemāk

     [+] [-]

, 2020-09-08 09:15, pirms 4 gadiem
Jā, covid! Tāds teātris.