Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" vadība janvārī noraidījusi mēģinājumus iegādāties Vlahoviču, Diasu vai Ālvaresu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" vadība janvārī noraidījusi mēģinājumus iegādāties Vlahoviču, Diasu vai Ālvaresu
Dušans Vlahovičs. Foto: AFP/Scanpix

"Manchester United" galvenais treneris Ralfs Rangniks atklājis, ka janvāra pāreju logā vēlējies iegādāties uzbrucēju, taču kluba vadība viņa centienus noraidījusi – ar pamatojumu, ka neviens no viņiem nespēs palīdzēt mainīt situāciju.

"Man atbildēja, ka tirgū pašlaik neesot spēlētāja, kurš varētu mums patiešām palīdzēt. Manuprāt, bija pat vairāki. Luiss Diass, kurš tagad ir "Liverpool". Huliāns Ālvaress, kurš vasarā pievienosies "Manchester City". Dušans Vlahovičs, kurš tobrīd vēl bija "Fiorentina". Un tie ir tikai trīs piemēri," pauda Ralfs Rangniks.

Janvārī komandu pameta Antonī Marsiāls, kuru izīrēja "Sevilla", bet Meisons Grīnvuds tika izslēgts no komandas. Tādējādi "Manchester United" palika ar pavisam plānu uzbrukuma līniju, un Rangniks norāda, ka viņa saceltā trauksme palikusi nesadzirdēta.

"Runāju ar vadību un teicu, ka mums vajadzētu analizēt situāciju, ka mums jāmeklē spēlētājs, kuru iegādāties vai izīrēt, taču atbilde bija noraidoša. Joprojām uzskatu, ka mums vajadzēja mēģināt. Bija palikušas 48 stundas. Tas nav daudz, bet pietiekami, lai vismaz mēģinātu."

"Tobrīd cīnījāmies trīs frontēs – Čempionu līgā, FA kausā un Premjerlīgā, kur ieņēmām ceturto vietu. Uzbrucēja atrašana būtu loģisks solis, bet – tā ir pagātne, tā mums vairs nepalīdzēs," norādīja Rangniks. Pēdējos desmit Premjerlīgas mačos "United" izdevies gūt tikai 13 vārtus, un lielāko daļu – deviņus – iesitis Krištianu Ronaldu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-05-07 16:23, pirms 2 gadiem
Cerams tos Glazerus ar sūdainu mietu drīzumā patrieks fani no Mančestras un tā tas arī notiks..pēdējā cerība viņiem Ten Haag personā!