Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Freibergam 0+3, Pelšam un Girgensonam vārti

Juris Miņins
Juris Miņins

Freibergam 0+3, Pelšam un Girgensonam vārti
Ralfs Freibergs
Foto: lincolnstars.com

Veiksmīgi aizvadītajā naktī spēlēja Latvijas hokejisti, kas pārstāv Ziemeļamerikas junioru hokeja līgas, rezultatīvi spēlējot gan paši, gan arī palīdzot savām vienībām izcīnīt uzvaras.

Ralfs Freibergs un viņa Linkolnas "Stars" ar 4:1 uzveica Trisitijas "Storm". Pirmajā trešdaļā abas komandas cīnījās līdzīgi un pārtraukumā gāja pie rezultāta 2:1 par labu linkolniešiem, taču atlikušajās 40 minūtēs "Stars" komanda lēni, bet pārliecinoši savu pārsvaru palielināja, līdz panāca 4:1.

Ralfs Freibergs šajā spēlē izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm, kas viņam ļāva ne tikai kļūt par mača otro zvaigzni, bet arī izvirzīties vadībā par šīs sezonas USHL rezultatīvāko aizsargu, jo 57 mačos Ralfs ir guvis 8+34 punktus un tas ir par trim punktiem vairāk nekā tuvākajam konkurentam Nolanam Zeidžekam (viņam ir arī par vienu nospēlēto cīņu vairāk).

Citā USHL spēlē pie uzvaras ar 4:3 tika Dabjūkas "Fighting Saints", kuri bija pārāki par Vaterlo "Blackhawks". Zemgus Girgensons šajā spēlē izcēlās ar vārtu guvumu, jo realizēja "bullīti", ko viņa komanda ieguva mača laikā. Tāpat viņa kontā četri metieni pa vārtiem un negatīva lietderība – mīnus viens, taču tas viņam neliedza kļūt par mača spožāko zvaigzni.

Pievēršoties CHL čempionāta izslēgšanas mačiem, otro kārtu ar uzvaru ir sākuši WHL regulārās sezonas čempioni Edmontonas "Oil Kings", ka ar 2:1 izrādījās pārāki par Brendonas "Wheat Kings". Kristiāns Pelšs šajā mačā izcēlās ar vārtu guvumu un pozitīvu lietderības koeficientu – plus viens, kā arī tika atzīts par spēles otro spožāko zvaigzni.

Visbeidzot QMJHL izslēgšanas spēlēs savu pirmo zaudējumu piedzīvoja Bleinvilas-Buābriānas "Armada", kas ar 3:5 atzina Rimuski "Oceanics" pārākumu. Ņiķita Koļesņikovs mača protokolā atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu.

Izmantotie resursi:
CHL Network
USHL The United States Hockey League - the best...

  +8 [+] [-]

, 2012-04-07 08:40, pirms 12 gadiem
Puiši kapā zvērā! Katrs savā komandā līderis vai vismaz tuvu tam. Jūtu ka mums hokejā paaudžu maiņa būs ļoti veiksmīga

  +9 [+] [-]

, 2012-04-07 09:11, pirms 12 gadiem
madmatixx rakstīja: Puiši kapā zvērā! Katrs savā komandā līderis vai vismaz tuvu tam. Jūtu ka mums hokejā paaudžu maiņa būs ļoti veiksmīga
nu par jauniesiem mums nav pamats zeloties. Talantigu jauno speletaju mums netrukst. Tik jacer, ka puisi so potencialu spes izmantot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja