Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pelšam sāpīgs zaudējums, būs septītā spēle

Kristaps Desmitnieks

Pelšam sāpīgs zaudējums, būs septītā spēle
Kristiāns Pelšs
Foto: www.oilkings.ca

Aizvadītajā naktī Rietumu Hokeja līgas (WHL) fināla sestajā spēlē zaudējumu piedzīvoja Kristiāna Pelša pārstāvētā Edmontonas ''Oil Kings'', kas ar 2:3 atzina Portlendas ''Winterhawks'' pārākumu. Līdz ar to čempiona noskaidrošanai būs nepieciešama septītā spēle.

Pirms šī mača finālsērijā vadībā ar 3-2 atradās Edmontonas komanda, tātad uzvaras gadījumā ''Oil Kings'' vienība kļūtu par WHL čempioni. Protams, ''Winterhawks'' bija pavisam citās domās un savu skatītāju priekšā vēlējās izcīnīt tikai un vienīgi uzvaru, un sēriju pagarināt līdz septītajai spēlei.

''Oil Kings'' hokejistiem ātri vien izdevās sarūgtināt Portlendas arēnā sanākušos 11 tūkstoš skatītājus, mača astotajā minūtē raidot ripu ''Winterhawks'' vārtos. Tiesa, Pelša pārstāvētajai komandai prieki bija īsi, jo trīs minūtes vēlāk mājinieki rezultātu izlīdzināja. Turpinājumā vārti ilgi netika gūti, līdz ko spēles 49. minūtē ''Winterhawks'' panāca 2:1 savā labā. Tiesa, šoreiz prieki bija īsi mājiniekiem, jo divas minūtes vēlāk ''Oil Kings'' atbildēja ar rezultatīvu metienu. Mača izskaņu tomēr veiksmīgāk aizvadīja Portlendas vienība un, gūstot vārtus 58. minūtē, svinēja uzvaru mačā ar 3:2, līdz ar to sērijā panākot neizšķirtu 3-3.

Kristiāns Pelšs šajā mačā ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās, arī noraidījumus ''Oil Kings'' 26. numurs nenopelnīja. Aizvadītajās 16 play-off spēlēs latviešu hokejista kontā pieci vārtu guvumi un trīs rezultatīvas piespēles.

Sērijas septītā spēle par Eda Činoveta vārdā nosaukto kausu tiks aizvadīta jau šonakt, kad abas komandas spēkosies Edmontonā. Spēles sākums plkst. 3.00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
WHL Network

Vai Pelšam un ''Oil Kings'' izdosies izcīnīt Eda Činoveta kausu?

  • 61

  • 2


  +2 [+] [-]

, 2012-05-13 11:39, pirms 12 gadiem
Pelšam MVP