Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maskavas "Spartak" informē par grūtiem apstākļiem, gatavojoties mačam Rīgā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Maskavas "Spartak" informē par grūtiem apstākļiem, gatavojoties mačam Rīgā
Krievijas galvaspilsētas KHL kluba sestdienas treniņš Piņķu hallē. Foto: HC Spartak Moscow

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) svētdienas mačā Rīgas "Dinamo" uzņems Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa un Maskavas "Spartak", kas cīnās par iekļūšanu "play-off". Krievu klubs žēlojas par grūtajiem apstākļiem.

Iepriekšējā mačā piedzīvotais zaudējums Čerepovecā (2:5) maskaviešiem bija sāpīgs, jo "Severstal" ir tiešais konkurents cīņā par tikšanu izslēgšanas spēlēs.

"Latvijas galvaspilsētā "Spartak" ielidoja sestdienas naktī, no Čerepovecas bija pusotru stundu ilgs ceļš. No lidostas komanda aizbrauca uz viesnīcu, kur vispirms nodeva Covid-19 testus. Rīgā "spartakieši" dzīvo smagos brīvību ierobežojošos apstākļos. Aizliegts pamest viesnīcu, iekšienē drīkst pārvietoties tikai divu stāvu robežās, uz restorānu un trenažieru zāli. Katrā stāvā dežurē apsardze, un viesnīcas drošības dienesta pārstāvis visus pavada pat liftā," informē Krievijas galvaspilsētas klubs.

"Sestdienas otrajā pusē komanda devās uz ieplānoto treniņu. "Arēnā Rīga" risinājās Latvijas un Vācijas basketbola mačs, tāpēc treniņu nācās aizvadīt piepilsētas arēnā Piņķos, kur parasti notiek MHL oficiālie mači," skaidro krievu hokeja klubs. "Uz ledus devās hokejisti, kuri nepiedalījās mačā pret "Severstal", jaunatne, kā arī tie, kam pēdējā laikā bijusi neliela spēļu pieredze."

"Spartak" visi ir veseli un gatavi svētdien ierasties Rīgas arēnā, lai spēkotos ar Rīgas "Dinamo".

Cīņa par "play-off", situācija Rietumu konferences tabulā

#KlubsPunkti
6.Severstal60
7.Dinamo Mn59
8.Vityaz54
9.Spartak54

Turnīra tabulā Podoļskas "Vityaz" un Maskavas "Spartak" ir vienāds punktu skaits, taču latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētājai vienībai ir vairāk uzvaru pamatlaikā (19 pret 17).

Izmantotie resursi:
vk.com/spartakhc

  +4 [+] [-]

, 2021-02-07 03:20, pirms 3 gadiem
Haha vot urodi, jau sak meklet atmazkad, padirsis pret Dinamo, netiks plejofos, novels visu uz Rigas ierobezojumiem, klauni un auni. Lai paskatas kadi ierobezojumi ir NHL, kadi bija U20 Pasaules cempi Kanada, pieradusi pa davu kolhozu drocit apkart, jobana Krievija tur jau kovida nav, tikai gripa. Haha. Salagas.

  +8 [+] [-]

, 2021-02-07 03:28, pirms 3 gadiem
Normāli covid apstkaļi, nav kā putlernadlē kur visi silmi, bet visi izliekas, ka nekas nav Kur arī viņi staistijās iet? Komandatstunda lol

  +2 [+] [-]

, 2021-02-07 03:37, pirms 3 gadiem
Vatistānas pārstāvji (tai skaitā Harri Vitaļiņš) žēlojas par likuma ievērošanu, nabadziņi. Pieraduši, ka Moskovijā pockujā staigā apkārt pa restorāniem. Huilostānas spartakieši ļoti labi apzinās, ka viņus neaiztiks savā mītnes zemē, pat ja dzērumā skraidīs kaili gar kremli.
Tur nozog, apcietina un piešķir dāsnus sodus pat kurlmēmiem par bļaustīšanos.
https://twitter.com/adagamov/status...

  +3 [+] [-]

, 2021-02-07 06:36, pirms 3 gadiem
Kaut kāds stulbums! Kur viņiem tie smagie apstākļi?

  +3 [+] [-]

, 2021-02-07 06:37, pirms 3 gadiem
neviens tiem utu bungām neliek spēlēt.. brauc mājās, saņem tehnisko zāģi un baudi utijas brīvību.. Rīgai arī rudenī covid dēļ piešķīra tehniskos zaudējumus, kad komandā bij virkne slimo

  +3 [+] [-]

, 2021-02-07 08:05, pirms 3 gadiem
Cerams RD vinnēs, Znarokam vajag mācību, kad tādā veidā atbrīvojās no Daugaviņa un Karsuma.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-07 08:48, pirms 3 gadiem
RD šodien jāuzvar, lai palīdzēu Daugavam tikt playoff.

     [+] [-]

, 2021-02-07 09:28, pirms 3 gadiem
Ontario rakstīja: Haha vot urodi, jau sak meklet atmazkad, padirsis pret Dinamo, netiks plejofos, novels visu uz Rigas ierobezojumiem, klauni un auni. Lai paskatas kadi ierobezojumi ir NHL, kadi bija U20 Pasaules cempi Kanada, pieradusi pa davu kolhozu drocit apkart, jobana Krievija tur jau kovida nav, tikai gripa. Haha. Salagas.
Tagad to visu uzraksti valsts valodā. Ja proti, tad bez rupjībām.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-07 10:58, pirms 3 gadiem
dafs rakstīja: Normāli covid apstkaļi, nav kā putlernadlē kur visi silmi, bet visi izliekas, ka nekas nav Kur arī viņi staistijās iet? Komandatstunda lol
Varbuut vinjiem nav pateikts, ka pie mums shmigu var arii internetaa viegli pasuutiit