Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" vārtsargs bullīša laikā tiek pie traumas, steidzami jāmeklē aizvietotājs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Maple Leafs" vārtsargs bullīša laikā tiek pie traumas, steidzami jāmeklē aizvietotājs
Iļja Samsonovs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Toronto "Maple Leafs" aizvadītajā naktī ar 2:1 savā laukumā pieveica Bostonas "Bruins", apturot sāncenšu uzvaru sēriju. Taču savainojumā iedzīvojās vārtsargs Iļja Samsonovs. Viņš ir jau trešais "Maple Leafs" vārtsargs ar traumu.

Otrās trešdaļas ievadā Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns vairākumā lauzās uz vārtiem, tika nogāzts un nopelnīja soda metienu, ko pats realizēja. Bullīša laikā ceļgala savainojumā iedzīvojās Toronto "Maple Leafs" vārtsargs Iļja Samsonovs. Viņš vārtos palika atlikušās 15 minūtes otrajā periodā, bet trešo periodu laukuma saimnieku vārtos aizvadīja Ēriks Šelgrens, tiekot galā ar visiem septiņiem metieniem un aizvedot komandu līdz uzvarai.

Iepriekš savainojumā iedzīvojās Toronto sezonas sākuma pirmais numurs Mets Marejs, kurš tuvākajā laikā vārtos neatgriezīsies. Savukārt Džozefam Volam starpsezonā tika veikta pleca operācija. Tādējādi Šelgrens palicis kā vienīgais "Maple Leafs" vārtsargs Ziemeļamerikā, kuram ir līgums ar komandu. Kontraktu parakstījis arī 2022. gada draftā izvēlētais Deniss Hildebijs, taču viņš ticis izīrēts uz Zviedriju.

Tiek vēstīts, ka "Maple Leafs" steidzamā kārtā parakstījusi līgumu ar fārmkluba vārtsargu Kītu Petruzeli, kurš NHL nav spēlējis. Šelgrenam ir 18 spēļu pieredze.

Jāpiezīmē, ka NHL klubiem drīkst būt līgumi ar ne vairāk kā 50 hokejistiem. "Maple Leafs" līdz vakardienai bija maksimums, līdz neaizsargāto spēlētāju sarakstā tika iekļauts uzbrucējs Nikolā Obē-Kubels, kuru paņēma Vašingtonas "Capitals".

     [+] [-]

, 2022-11-06 09:33, pirms gada
Zvans Elvim.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-06 10:08, pirms gada
Ja nu citu variantu nav, es varu pamēģināt.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-06 11:16, pirms gada
sameklēja? var bocmani likt, šis resnāks par vārtiem, nebūs pat jākustas.

     [+] [-]

, 2022-11-06 13:20, pirms gada
Toronto ir jāmaina vārtsargu fiziskās sagatavotības treneris, jo arī citās sezonās bijušas nopietnas vārtsargu problēmas ar traumām. Nesen bija raksts, ka Vankuvera aizmainīja DiPjetro, bet tas laikam Šilova pozīcijas nemainīja.