Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" nekārtību cēlājs Keins tiek izmeklēts par vakcinācijas sertifikāta viltošanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sharks" nekārtību cēlājs Keins tiek izmeklēts par vakcinācijas sertifikāta viltošanu
Evanders Keins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" pagājušās sezonas rezultatīvākais spēlētājs Evanders Keins starpsezonā iekūlies nepatikšanās. Ticis attaisnots totalizatoru skandālā, tagad viņš tiek izmeklēts sakarā ar iespējamu vakcinācijas sertifikāta viltošanu.

Pēc nedēļas sāksies NHL jaunā sezona, bet Evanders Keins pašlaik nav kopā ar komandu, jo notiek izmeklēšana. Septembra beigās kļuva zināms, ka izmeklēšana saistīta ar Covid-19 protokola iespējamiem pārkāpumiem, bet tagad parādījusies versija, ka Keins varētu būt viltojis vakcinācijas sertifikātu.

Nedz līgas vadība, nedz Sanhosē "Sharks" versiju nekomentēja. Taču NHL publicēja paziņojumu, kurā teikts, ka tiek izmeklētas Keina darbības, kas potenciāli var apdraudēt kluba darbinieku veselību un drošību.

Amerikas Savienotajās Valstīs par sertifikāta viltošanu draud piecu gadu cietumsods, kamēr ieceļošana Kanādā ar viltotu sertifikātu var izmaksāt 750 tūkstošus dolāru un sešus mēnešus aiz restēm.

Šajā starpsezonā Keins tika izmeklēts arī sakarā ar viņa sievas apgalvojumiem, ka uzbrucējs veicis likmes uz savas komandas spēlēm. Tomēr NHL neatrada pierādījumus un izmeklēšanu beidza. Tagad Keins tiek izmeklēts ne tikai sakarā ar sertifikāta viltošanu, bet arī saistībā ar vardarbību mājās.

Keina skandalozās starpsezonas laikā masu medijus sasniedza runas, ka jau pagājušajā sezonā "Sharks" komandā spēlētāji bijuši neapmierināti ar Keina attieksmi un vēlējušies, lai uzbrucējs tiktu aizmainīts uz citu komandu.

Izmantotie resursi:
https://frontofficesports.com/lates...

Slēpts komentārs: pernambucan0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2021-10-06 14:07, pirms 3 gadiem
Jautājums - ja jau teorētiski nevakcinets spelētājs ,citēju: potenciāli var apdraudēt kluba darbinieku veselību un drošību" (visi šie darbinieki tak ir vakcinēti),vai nesanāk, ka netieši šie pasaka, ka vakcīna ir sūds un neko nepasargā?

     [+] [-]

, 2021-10-06 14:21, pirms 3 gadiem
EGLE Z rakstīja: Bet nu izskatās ka viņu maksimāli meiģina novākt no ceļa dabīgos līdzekļos, neticu kā viens cilvēks var tik daudzos sūdos iepīties tik īsā laikā, vai nu tie kam viņš ir parāda(Bet nu tādi gan jau apraktu meža) vai līga pati grib tikt vaļā no Keina, maksimāli mēģinot lai viņš iekrīt.
Zaks Rinaldo nav vakcinējies. Šo arī tur tālāk no komandas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2021-10-06 14:37, pirms 3 gadiem
šito anivaxeri vajag iespundēt uz 5g cietumā lai bieds citiem viltotājiem

  +4 [+] [-]

, 2021-10-06 14:51, pirms 3 gadiem
basis89 rakstīja: Jautājums - ja jau teorētiski nevakcinets spelētājs ,citēju: potenciāli var apdraudēt kluba darbinieku veselību un drošību" (visi šie darbinieki tak ir vakcinēti),vai nesanāk, ka netieši šie pasaka, ka vakcīna ir sūds un neko nepasargā?
Teorētiski arī tās sūda ķiveres būvlaukumā nepasargā no betona paneļa.

  +3 [+] [-]

, 2021-10-06 15:11, pirms 3 gadiem
neizglītots un rupjš nēģeris ir un paliek nēģeris!
prātu pat par milzu naudu nēģeris nevar nopirkt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2021-10-06 16:37, pirms 3 gadiem
EGLE Z rakstīja: Ja man būs iespēja es arī nopirkšu un ko tu man izdarīsi pajol?
ja tu neesi vaxēts un tā dēļ nomirsi man poh..
vienīgi tādu pajoļu dēļ ierobežojumi saglabājas ilgāk un valdībai ir iemesls aizņemties vairāk naudas

     [+] [-]

, 2021-10-06 17:06, pirms 3 gadiem
Keins varētu kļūt par Lidl Latvija reklāmas seju!

  +3 [+] [-]

, 2021-10-06 17:16, pirms 3 gadiem
Lidl_Latvija rakstīja: Keins varētu kļūt par Lidl Latvija reklāmas seju!
tip reklāmā ēdīs lētos banānus?

  +1 [+] [-]

, 2021-10-06 21:13, pirms 3 gadiem
Skatos vakcinētie tā sarosījušies ja jau esat vakcinēti,tad dzīvojat laimīgi,jo jūs jau vairs nekas neapdraud,jo esat vakcinēti. Oj, tomēr vakcinētie arī slimo,un pārnēsā to gripas paveidu. Nekas,varbūt,ka būs jums labi ar trešo, piekto, vai septīto poti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-07 01:57, pirms 3 gadiem
batista rakstīja: Skatos vakcinētie tā sarosījušies ja jau esat vakcinēti,tad dzīvojat laimīgi,jo jūs jau vairs nekas neapdraud,jo esat vakcinēti. Oj, tomēr vakcinētie arī slimo,un pārnēsā to gripas paveidu. Nekas,varbūt,ka būs jums labi ar trešo, piekto, vai septīto poti
nevaxétie apsprāgs vismaz vidējais IQ uzlabosies Latvijā