Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Boksa leģenda Formens: "Povetkins cīnījās vīrišķīgi, ringu pameta kā varonis"

Jānis Pārums

Boksa leģenda Formens: "Povetkins cīnījās vīrišķīgi, ringu pameta kā varonis"
Džordžs Formens
Foto: Photoshot/Scanpix

Leģendārais amerikāņu bokseris, kādreizējais pasaules čempions Džordžs Formens, kurš klātienē vēroja Vladimira Kļičko (61-3, 51KO) un Aleksandra Povetkina (26-1, 18KO) cīņu, atzina, ka viņam patika Povetkina cīņasspars, neskatoties uz to, ka krievs cīņā pārliecinoši zaudēja.

"Šodien ringā cīnījās divi lieliski, taču ļoti atšķirīgi bokseri, kuru cīņas stils arī ir atšķirīgs. Cīņas iznākumu lielā mērā izšķīra Vladimira Kļičko fantastiskie džebi ar kreiso roku. Un, protams, viņa labā nostrādāja arī gabarīti – domāju, ka, ja Povetkins būtu nedaudz lielāks, viņš spētu lauzt cīņas gaitu," norādīja Formens.

"Vienmēr gribētu redzēt ringā tādu cīņu, kā šodien," piebilda boksa leģenda. "Jā, Povetkins neuzvarēja, taču izmisīgi un vīrišķīgi cīnījās, kā tas būtu jādara īstam bokserim, īstam vīrietim. Uzskatu, ka no ringa viņš izgāja kā varonis."

Jāatgādina, ka cīņa laikā Povetkins četrreiz pabija nokdaunā, tomēr spēja izturēt visus 12 raundus, lai arī pēc punktiem zaudēja ļoti pārliecinoši – visi trīs tiesneši uzvaru atdeva Kļičko ar rezultātu 119:104.

Izmantotie resursi:
RTL

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-06 12:27, pirms 11 gadiem
s.pikabu.ru

  +4 [+] [-]

, 2013-10-06 12:27, pirms 11 gadiem
Piekritu Formenam,ka Povetkins ir cinitajs..dazs labs runatigs melnais bralis jau atri vien butu padevies ..panemis ceku un devies majup..

  +6 [+] [-]

, 2013-10-06 12:29, pirms 11 gadiem
Varonība bija tas, ka viņu neaiznesa nestuvēs?

     [+] [-]

, 2013-10-06 12:38, pirms 11 gadiem
Ja Povetkina rokas būtu par 20 cm garākas, cīņas taktiskais zīmējums būtu citāds, bet ko var darīt. Ja klāt netiek, tad iesist nevar

Kāpēc Povetkins nepadevās? Varbūt viņam aizmirsa pateikt, ka goda viesis Putins uz cīņu nav ieradies.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-06 13:31, pirms 11 gadiem
Parasta laipnība. Povetkins neuzvarētu pat ja Kličko ar vienu roku boksētu. Pēc trešā rauda jau kā zombijs staigāja. Trīs reizes pēc raundiem gāja atjēgties uz Kļičko stūri, vēl pārīti uz stūri, kur neviena nav. Jau pēdējās cīņās izskatījās, ka stamina tuvu nullei. Manuprāt, zaudēja jau Hukam, kas pat nav īsts smagsvars. Tā, ka nav ko liet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-06 14:13, pirms 11 gadiem
Klichko jau kak raz ar vienu roku boksēja. Labo tikpat kā neslēdza iekšā. Domājams ka pie tik lieliem honorāriem bija kaut kādas vienošanās. Pie tam zinot, ka cīņa notika Krievijā. A Formans droši vien piedzērās banketā pēc cīņas un sarunāja visu šito.

  -4 [+] [-]

, 2013-10-06 15:13, pirms 11 gadiem
Jāatgādina, ka cīņa laikā Povetkins četrreiz pabija nokdaunā ...

baigie nokdaini, vnk panemi un nogaza. Nevis ar sitieni, bet reali panema un nogaza uz gridas... Kas tas pa nokdaunu vel? es saprastu ja ar sitienu vish nokristu, tad varetu taa rakstit!

  -3 [+] [-]

, 2013-10-06 15:27, pirms 11 gadiem
Protams protams ligumos tak paradzets,ka krievija nedrikst nokautet krievus,vacija vaciesus..latvija Briedi.. Ps.ja nopietnak cik atceros intervija pirms cinas Klicko teica,ka si cina vinam ir svariga un vina merkis vienmer ir nokautet pretinieku.. Pss.saja gadijuma skiet ja godigi aziotaza lielaka sporta centra tamdel ka pretinieks bija krievs butu kads polis vai italis..viss butu mierigi,savukart ja vakar 12 raundus izturetu neviss krievs Povetkins,bet piemeram mistisks leisu Povetkinaitis dala teiktu,ka redz kads bralukas malacis..

     [+] [-]

, 2013-10-06 15:39, pirms 11 gadiem
Manuprat cīņa bija hujņa(lasīt kā neinteresanta). Bet es darītu Klitchko vieta tapat, lai visi tadi suņi ,piemēram kā es ,reju ka tur bija "Klintču" vairāk kā es varu saskaitīt, bet tie "klintchi" ielika vinu makos lielakos horārus kadi viniem ir bijushi. Povetkinam bija iekšās kaut ko izdarīt, bet lēcienos uz Klitchko galvu viņš spēja sastapt vina kreiso roku, kura, vainu aptvēra Povetkinu kā pēc ilgas neredzēšanās vai arī kura lidoja taisni uz galvu, lai sakrātu svarīgos punktiņus beigās. Bet redzēdams Povetkinu pirmajā raundā sapratu, ka čalis ātri pārdegs, bet es kļudijos, bija tajā 8 raundā kas līdzigs atputai, bet čalis turēja vardu un izdarīja kā bija teicis t.i. Cīnījās līdz pēdējam, līdz kamēr spēja nostāvēt(pēdēja raunda izskatītājas kā būtu izdzēris kādas 2 kastes litrīgās Krievu vodkas. Kopumā ceru ka Povetkins vēl parādīs mums uz ko viņš bija spējīgs, bet runājot par Klitchko...turpinās šīs neinteresantās cīņas kurās ir skatāma viņa garā kreisā roka(ka jau teicu, es par to vinu nevainoju, jo ja jau reiz vinam ir Trumpis, kāpēc ar to gan nepapelnīt naudu(labu naudu), es darītu 1:1 tā pat.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-06 16:56, pirms 11 gadiem
mhm, itīpaši 7.raundā povetkins izskatījās "vīrišķīgi"! tik slēpās paša kļičko azotē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-06 18:41, pirms 11 gadiem
Kāds vēl varonis, ja mačs nenotiktu Krievijā, Povetkins būtu nokautēts jau 7. raundā !!!

     [+] [-]

, 2013-10-07 04:15, pirms 11 gadiem
TReNs rakstīja: Jāatgādina, ka cīņa laikā Povetkins četrreiz pabija nokdaunā ...

baigie nokdaini, vnk panemi un nogaza. Nevis ar sitieni, bet reali panema un nogaza uz gridas... Kas tas pa nokdaunu vel? es saprastu ja ar sitienu vish nokristu, tad varetu taa rakstit!
Un ko teiksi par 2. raundu. 4.bp.blogspot.com

     [+] [-]

, 2013-10-07 04:26, pirms 11 gadiem
Agrilson rakstīja: Protams protams ligumos tak paradzets,ka krievija nedrikst nokautet krievus,vacija vaciesus..latvija Briedi.. Ps.ja nopietnak cik atceros intervija pirms cinas Klicko teica,ka si cina vinam ir svariga un vina merkis vienmer ir nokautet pretinieku.. Pss.saja gadijuma skiet ja godigi aziotaza lielaka sporta centra tamdel ka pretinieks bija krievs butu kads polis vai italis..viss butu mierigi,savukart ja vakar 12 raundus izturetu neviss krievs Povetkins,bet piemeram mistisks leisu Povetkinaitis dala teiktu,ka redz kads bralukas malacis..
LOL, kādi vēl līgumi. Vnk honorārs ir pārāk liels un pastāvēja nerakstītas vienošanās, tas arī viss.

Ažiotāža ir tāpēc, ka Povetkins jau kuro reizi taisījās cīnīties ar Klichko, bet līdz šim visādas blakus parādības to liedza. Tiem, kuri seko līdzi boksam, jautājumu šajā sakarā nav. Lāča pakalpojumu Povetkinam šajā gadījumā izdarīja nu jau bijušais menedžeris Hrjunovs, kurš ar to vien nodarbojās kā taisīja uzpūstu PR Povetkinam. Nesaprotu uz ko vispār Povetkins un arī daļa krievu cerēja, tur vispār nulle variantu bija.