Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Dārziņam smadzeņu satricinājumu nekonstatē

Jānis Celmiņš

Dārziņam smadzeņu satricinājumu nekonstatē
Lauris Dārziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Nav apstiprinājusies iepriekš izskanējusī informācija, ka smadzeņu satricinājumu guvis Rīgas ”Dinamo” komandas kapteinis Lauris Dārziņš. Bija bažas, ka hokejistam nāksies izlaist divas pirmās mājas spēles šajā sezonā, taču viņš spēlēt varēs, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

"Viņš lieliski cīnījās aizsardzībā mazākumā, taču dabūja sitienu pa galvu. Visticamāk, viņam ir smadzeņu satricinājums," pēc otrdien izcīnītās pirmās uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā norādīja Rīgas kluba galvenais treneris Ģirts Ankipāns. Šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com Ankipāns pavēstīja, ka Lauris sestdien un svētdien spēlēt tomēr varēs.

“Dinamo” jau atgriezusies mājās un sestdien, 8. septembrī, "Arēnā Rīga" pirmajā sezonas mājas spēlē uzņems Novosibirskas "Sibirj", bet dienu vēlāk samēros spēkus ar Čerepovecas “Severstal”.

Jau vēstīts, ka Dārziņš tika atzīts par Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas vērtīgāko spēlētāju, un divās KHL sezonas regulārā čempionāta spēlēs atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli un četrām soda minūtēm.

  +3 [+] [-]

, 2018-09-06 17:58, pirms 6 gadiem
Dabūja sitienu pa galvu, taču KHL angažētie tiesneši to ''ne''redzēja.Tā jau ir, neies jau par katru sisto baltieti savējo sodīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-06 19:24, pirms 6 gadiem
Lauris molodčiks! Jāveseļojas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-06 20:02, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Dabūja sitienu pa galvu, taču KHL angažētie tiesneši to ''ne''redzēja.Tā jau ir, neies jau par katru sisto baltieti savējo sodīt.
Redzu, ka tev nav diez ko lielas sajegas par hokeju! Tiesnesis ne vienmer visu pamana un redz. Un ne jau tikai KHL. Ari PC, OS un citos turniros ir tadas epizodes, kur ne vienmer visu tiesnesi redz. Es nesaku, ka tas ir attaisnojums tiesnesiem, bet nu nevar visu redzet un piefikset par 100 procentiem. Lai ka mums lidzjutejiem to gribetos. Turklat ir jau ari tadas epozodes, ka sleptie sitieni, bakstisanas, pagrusanas un tamlidzigas lietas. Un ka tad lai to pamana? Bet tev viss kas saistas ar KHL un krieviem ir slikti. Megini uz tam lietam paskatities no gaisas puses. Es piemeram esmu gandarits, ka Laurim plus minus viss ar veselibu ir kartiba un vins vares spelet.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-06 21:40, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Dabūja sitienu pa galvu, taču KHL angažētie tiesneši to ''ne''redzēja.Tā jau ir, neies jau par katru sisto baltieti savējo sodīt.
Tu taču neskaties hokeju pirmo gadu , bet raksti tādus murgus.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-06 21:41, pirms 6 gadiem
turies stikla puisēn...

     [+] [-]

, 2018-09-06 22:01, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Redzu, ka tev nav diez ko lielas sajegas par hokeju! Tiesnesis ne vienmer visu pamana un redz. Un ne jau tikai KHL. Ari PC, OS un citos turniros ir tadas epizodes, kur ne vienmer visu tiesnesi redz. Es nesaku, ka tas ir attaisnojums tiesnesiem, bet nu nevar visu redzet un piefikset par 100 procentiem. Lai ka mums lidzjutejiem to gribetos. Turklat ir jau ari tadas epozodes, ka sleptie sitieni, bakstisanas, pagrusanas un tamlidzigas lietas. Un ka tad lai to pamana? Bet tev viss kas saistas ar KHL un krieviem ir slikti. Megini uz tam lietam paskatities no gaisas puses. Es piemeram esmu gandarits, ka Laurim plus minus viss ar veselibu ir kartiba un vins vares spelet.
Spēlē ar Magņitogorsku tiesneši ļoti daudz ko "nepamanīja"

  +1 [+] [-]

, 2018-09-06 22:37, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Spēlē ar Magņitogorsku tiesneši ļoti daudz ko "nepamanīja"
Pamanija, nepamanija - kada tam tagad vairs nozime? Galvenais, ka Laurim nav smadzenjtrice konstateta. Par ko ari ir sis raksts.