Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns nevēlas vainot Gudļevski: "Bija neveiksmīgs rikošets" (+spēles video)

Rolands Eliņš

Ankipāns nevēlas vainot Gudļevski: "Bija neveiksmīgs rikošets" (+spēles video)
Ģirts Ankipāns. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

KHL kluba Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Ģirts Ankipāns preses konferencē pēc pārbaudes spēles pret „Lokomotiv” (2:3) pozitīvi izteicās par savas komandas parādīto hokeju, kā arī, atbildot uz jautājumu par Kristera Gudļevska divām ielaistajām ripām spēles galotnē, norādīja, ka inviduālu hokejistu sniegumu neiztirzās, bet spēles beigās neveiksmīgi nospēlēja visa komanda.

„Bija laba spēle,” sacīja Ģirts Ankipāns pēc spēles Sočos. „Man patika mūsu komandas parādītais hokejs, lai gan, protams, ar rezultātu neesmu apmierināts. Mača izskaņā nedaudz pietrūka pieredzes, pie tā vēl varam piestrādāt un uzlabot sniegumu. Bet tā kopumā šī spēle bija laba.”

„Dinamo” bija ļoti tuvu uzvarai, jo vēl 130 sekundes pirms pamatlaika beigām bija vadībā ar 2:1, taču ar diviem šķietami vienkāršiem metieniem pa Kristera Gudļevska vārtiem „Lokomotiv” paspēja izraut uzvaru 3:2. Ankipānam tika vaicāts, vai Gudļevskis beigās nedaudz zaudējis koncentrēšanos, bet treneris ne ar vienu vārdu vārtsarga vainu vai kļūdu nepiesauca.

„(Par spēles galotni) tiksim skaidrībā, nevēlos runāt par atsevišķiem hokejistiem,” teica Ankipāns. „Runājot par spēles izskaņu, es biju domājis par to, ka nesanāca laicīgi izmest ripu ārā no zonas, bija neveiksmīgs rikošets un ripa palika zonā..”

Savukārt „Lokomotiv” galvenais treneris Kreigs Maktavišs pastāstīja, ka jau pirms spēles brīdināts par „Dinamo” spēles stilu un tas arī esot piepildījies: „Gaidījām „Dinamo” spiedienu un disciplinētu spēli, to arī sagaidījām. Beigās bijām veiksmīgāki, ne tikai panācām neizšķirtu, bet arī uzvarējām.”

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=Ugt...

  -3 [+] [-]

, 2019-08-06 20:28, pirms 5 gadiem
fuņiem noteikti cits viedoklis, kas nolēja mača beigas

  +1 [+] [-]

, 2019-08-06 21:46, pirms 5 gadiem
Gudļevski komentāros kritizēja ļoti daudzi, bet zaipis tikai Funu pamanījis. Mans viedoklis sakrīt ar Ankipāna, jo...
Trenerim nekad nevajag publiski kritizēt savu vārtsargu. Tāpat Ankipāns visuvredzun saprot un arī KHL apskatnieki minēja Gudļevska vājo spēli beigās. Savs vārtsargs it jāaizstāv .

  -1 [+] [-]

, 2019-08-06 23:30, pirms 5 gadiem
Ja laukuma spēlētāji nejēdz savā zonā ripu paņemt, tad "pričom" tur Gudis? Viņam nevis virsū tagad ir jā..irš, bet paldies ir jāsaka, ka rezultāts vispār bija 1:1 līdz pat pēdējām 5. min. Pēdējā uzvaras golā Gudija vainas ir maz, jo viņu savējais loxs nosedza. t.i. nosedza viņam metiena momentu uz ko arī Gudis pēc tam norādija. Vēl kādi jautājumi? Katrā ziņā skatos, ka TRTD atkal ir savā "elementā" - pa*irst jau ar vienu kāju uzvarētu spēli un Gudis tur ir mazākais no vaininiekiem.

  +2 [+] [-]

, 2019-08-07 01:45, pirms 5 gadiem
als rakstīja: Ja laukuma spēlētāji nejēdz savā zonā ripu paņemt, tad "pričom" tur Gudis? Viņam nevis virsū tagad ir jā..irš, bet paldies ir jāsaka, ka rezultāts vispār bija 1:1 līdz pat pēdējām 5. min. Pēdējā uzvaras golā Gudija vainas ir maz, jo viņu savējais loxs nosedza. t.i. nosedza viņam metiena momentu uz ko arī Gudis pēc tam norādija. Vēl kādi jautājumi? Katrā ziņā skatos, ka TRTD atkal ir savā "elementā" - pa*irst jau ar vienu kāju uzvarētu spēli un Gudis tur ir mazākais no vaininiekiem.
Ar šādu pieeju mēs varam visiem zaudēt. Vienmēr katrā komandā veinā spēlē būs desmitiem momentu kad savā zona nepaņems ripu ,vienmēr būs kāds kas nosedz redzamību. Ja katrreiz kad nepaņem ripu būs gols, katreiz kad kāds priekšā būs gols, tad zaudēsim ar divciparu skaitli katru spēli. Tādus vārtus kā Gudļevskis ielaida KHL pamatvārtsargs nevar laist. Ja katrā spēlē Gudis 2 tādus laidīs, cik ilgi viņš noturēsies komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-08-07 17:48, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Līdzīgi momenti vairākkārt bija arī pie pretinieku vārtiem, tikai viņu varotčiks tādas lažas nepieļāva, ar ne pārāk bīstamiem uzmetieniem vārtu virzienā tika galā, te arī ir tā šķirba
Tu māki arī lasīt? Ar ne pārāk bīstamiem uzmetieniem arī Gudis tika galā turpat visu spēli. Ja tev tavs spēlētājs nosedz skatu metiena brīdī tad kā un uz ko tu tur vari reaģēt?! Varētu vēl piekrist, ka otrais gols bija uz Gudija sirdsapziņas, bet pēdējais bija visas maiņas "veikums", kur laukuma džeki nepaņēma savus spēlētājus un viens gudrelis vēl metiena brīdī nosedza Gudim skatu! Tur arī Brodērs tādu neizvilktu, jo ja tu neredzi metienu, tad arī nevari uz viņu reaģēt! Tā nav nekāda "raķešzinātne" to saprot normāli hokeja fani, bet nu jums jau TRTD aunapierēm acīmredzot to nesaprast!

     [+] [-]

, 2019-08-07 18:20, pirms 5 gadiem
als rakstīja: Tu māki arī lasīt? Ar ne pārāk bīstamiem uzmetieniem arī Gudis tika galā turpat visu spēli. Ja tev tavs spēlētājs nosedz skatu metiena brīdī tad kā un uz ko tu tur vari reaģēt?! Varētu vēl piekrist, ka otrais gols bija uz Gudija sirdsapziņas, bet pēdējais bija visas maiņas "veikums", kur laukuma džeki nepaņēma savus spēlētājus un viens gudrelis vēl metiena brīdī nosedza Gudim skatu! Tur arī Brodērs tādu neizvilktu, jo ja tu neredzi metienu, tad arī nevari uz viņu reaģēt! Tā nav nekāda "raķešzinātne" to saprot normāli hokeja fani, bet nu jums jau TRTD aunapierēm acīmredzot to nesaprast!
Vārtsraga meistarība ir ieraudžit metienu. Gudļevsksi ik pa brīdim laiž šādus metienus ka neredz, bet labu vārtsragi tādus laiž ļoti reti. Gudļevska kļūdas šoreiz abos vārtos to teica arī KHL apskatnieki. ne paŗāk bīstami metieni un 2 vārti. Ja vārtsargi sāks beiži neredzēt metienus tad viņus no komandas atskaita, jo vārtu priekšā ļoti bieži is bars ar spēlētājiem un viņus nosedz bieži, bet labs vārtsargs prot atrast izeju.

     [+] [-]

, 2019-08-08 07:15, pirms 5 gadiem
No tiem diviem pēdējiem vārtiem pirmie bija tīrākā Gudija vaina. Tie otrie... Nu tā so so... Skaidrs, ka varēja un vajadzēja atvairīt, bet nu metiens tomēr no paša laukuma vidus un virs rokas un ne no tiem vājākajiem. Drīzāk slikti bija tas, ka sekundi iepriekš viņš nepārķēra gar viņa vārtiem slīdošu ripu, tādā veidā nepalīdzot aizsargiem. Man šķiet, ka tas pat bija svarīgāks moments.